Skrivnostna

Selitev v Ameriko zaradi nosečnosti?

N.S.
5. 12. 2019, 06.55
Posodobljeno: 5. 12. 2019, 15.14
Deli članek:

Britanski mediji že nekaj dni pišejo in govorijo o zelo vroči novici z britanskega dvora. Govori se namreč, da je vojvodinja Meghan Markle že drugič noseča.

Profimedia
Poznavalci britanskega dvora pravijo, da vojvodinja Meghan pod srcem že nosi nov naraščaj.

Kraljevi par, princ Harry in Meghan Markle, sta v enem izmed intervjujev pred poletjem priznala, da si želita imeti dva otroka.
Prav zaradi Harryjeve izjave in njune nedavne napovedi, da konec leta odhajata na šesttedenski dopust v Ameriko, kjer naj bi živela blizu Meghanine mame Dorie, so mnogi poznavalci britanskega dvora prepričani, da nekdanja hollywoodska igralka pod srcem že nosi drugega otroka in je le še vprašanje časa, kdaj bosta zakonca Sussex javnosti oznanila, da bosta znova zibala, saj tega menda zaradi hudega pritiska britanske javnosti zdaj še nočeta priznati. Kot pišejo britanski mediji, naj bi vir z dvora medijem povedal, da Meghan in Harry močno želita prvorojencu Archieju podariti bratca ali sestrico.

BO RES RODILA V AMERIKI?

Zaupni vir z dvora je še dodal, da naj bi Meghan, ki zadnje čase buri duhove na dvoru, želela roditi v rodni Ameriki, menda zaradi občutka osamljenosti in izolacije, s katerimi se je morala boriti že vse od poroke s Harryjem, še posebej pa v času prve nosečnosti, ki jo je v večini preživela v Veliki Britaniji. Komaj čakamo, da naznanita veselo novico.