Skrbno varovana skrivnost

FOTO: Maja nosečnost razkrila le mesec in pol pred porodom

Eva Jandl
30. 11. 2019, 20.41
Posodobljeno: 30. 11. 2019, 21.28
Deli članek:

Pevka Maja Založnik je presenetila z novico, da je noseča že sedem mesecev in pol, čeprav že ves čas nosečnosti nastopa in poje.

LR Photography
Maja pravi, da zdaj nosečnosti ne more več skrivati.

Pevka Maja Založnik (36) je uspešna tako doma kot v tujini, prav tako dobro ji gre v zasebnem življenju. Že nekaj časa je zaročena z Markom Jakofčičem – Medom in pred kratkim je napovedala, da naj bi se vendarle poročila – a bo očitno vseeno še malo počakala, saj nam je razkrila, da pod srcem nosi otroka. »Res sva vesela in presrečna, da pričakujeva najin največji zaklad. Zelo sva se razveselila nosečnosti, saj sva jo že nekaj časa načrtovala in vsak mesec upala, da se bo kaj zgodilo. In tako je končno tudi naju doletela ta največja sreča! Noseča sem sedem mesecev in pol, datum poroda je okoli 10. januarja,« nam je zaupala.

Osebni arhiv
Že januarja bosta Marko in Maja postala starša.

Prihaja princeska

In ker med nosečnostjo ni imela težav, ni nihče niti pomisli, da je noseča, saj še vedno nastopa, sicer pa sta z bodočim očkom želela nosečnost čim dlje zadržati zase. Zdaj sta se odločila veselo novico deliti z javnostjo. »Med nosečnostjo se na srečo zelo dobro počutim, nisem imela jutranje slabosti, nisem bruhala, presenetljivo še zdaj lahko vse jem – priznam, le malo več čokolade kot prej. Prav dobro se počutim. Še vedno sem glasbeno aktivna in veliko nastopam. Dobro se počutim in ne vidim ovire, da bi nehala,« je povedala Maja, ki pa bo vendarle preživela bolj mirne praznike, saj bo nastopala le še do sredine decembra, potem pa se bo posvetila pripravam na prihod male princeske, kot ji pravi, saj imena deklice še ne želi izdati.

LR Photography
Nosečnost je bila načrtovana, je še razkrila Maja.

LR Photography
Bodoča mama pravi, da jo čaka najlepša vloga v življenju.