dobra dela

Pevka anonimno plačevala nakupe daril neznancem

R.T.
29. 11. 2019, 08.36
Posodobljeno: 29. 11. 2019, 08.42
Deli članek:

Avstralska pevka je ob priljubljenem ameriškem prazniku 'skakala' od blagajne do blagajne in plačevala nakupe neznancev.

Profimedia
Sia

Pop pevka Sia, 43-letna Avstralka, ki že leta živi v Združenih državah Amerike, je pozitivno presenetila peščico kupcev, ki so pred zahvalnim dnevom izbirali darila za svoje bližnje.

Pevka je prežala na stranke v nekaterih večjih nakupovalnih centrih in tik preden so te zaključile z nakupom vskočila na blagajno ter poravnala račun. Predstavila se je le z vzdevkom "Cici" in na glas zatrjevala, da to počne, ker je pred kratkim zadela na loteriji.

Na posnetku varnostne kamere v enem izmed nakupovalnih centrov je videti žensko, ki plačuje račune in se pogovarja z otroki, ganjeni kupci pa jo obdarujejo s šopki. Njena dejanja so izzvala mnogo smeha in nekaj solz sreče.

Sia rada nastopa pod masko anonimnosti. Nosi velike klobuke in lasulje. Letos pa je priznala, da boleha za redko obliko bolzeni, sindromom Ehlers-Danlos, zaradi katere ima kronične bolečine v sklepih in mišicah.