Zabava

Severina že predala sina očetu, plačevala bo tako "visoko" preživnino

R.T.
29. 11. 2019, 08.04
Posodobljeno: 29. 11. 2019, 15.29
Deli članek:

Pevka je povsem na tleh.

Promo
Otrok hrvaške pevke Severine in srbskega poslovneža Milana Popovića bo živel pri očetu.

Sodnica Tea Golub je včeraj sprejela začasno odločitev: otrok hrvaške pevke Severine (47) in srbskega poslovneža Milana Popovića (54) bo živel pri očetu. Severina bo lahko otroka videla dvakrat na teden v popoldanskih urah, prav tako bo sin pri njej preživel vsak drugi vikend od sobote zjutraj do nedelje zvečer. 

»Menim, da to kar se je zgodilo, kaže na nestabilnost hrvaškega pravosodnega sistema. Skrbnica, ki naj bi skrbela za Severininega sina je tudi sama na sodišču priznala, da otroka dve leti ni videla in vseeno podala predlog, da bi morali skrbništvo dodeliti očetu. To priča o grozi, ki se dogaja,« je povedal Severinin odvetnik Mate Matić.

Hrvaški portal 24sata pa poroča, da je pevka včeraj nekaj po 20. uri otroka že odpeljala k Popoviću. Z njo je bil soprog Igor Kojić in ena neimenovana ženska oseba. Omenjena spletna stran tudi poroča, da bo morala pevka Popoviću plačevati 1200 kun oziroma 161 evrov preživnine. Doslej je bila višina preživnine, ki jo je srbski poslovnež plačeval njej 15.000 kun oziroma 2016 evrov.

Instagram
S sinom Aleksandrom.