Zabava

Tokrat so ustvarili nekaj zelo drugačnega

C.R.
28. 11. 2019, 21.32
Deli članek:

Skupina Špica je v preteklosti nanizala že precej uspešnic. Ko ljubezen daš nekomu, Lajf taprav, Od snežaka do bedaka in mnoge druge skladbe so tiste, s katerimi so fantje pridno skrbeli za prepoznavnost.

Veseljak
Fantje iz skupine Špica predstavljajo svojo novo pesem.

Pretekla sezona veselic, porok in drugih igranj je bila izjemno pestra, saj so znani po tem, da poskrbijo za nepozabno zabavo.

Tik pred zimo je v studiu nastala njihova sveža pesem, za katero pravijo, da je precej zunaj njihovih okvirov. Najina pesem, ki je delo kitarista Zorana Poljanška, je naslov nove, čustvene balade. Ta govori o ljubezni med dvema zaljubljencema, ki z nestrpnostjo pričakujeta svoj najlepši dan – poroko. Da je to res pomemben dan, fantje zelo dobro vedo, saj so za igranje na porokah, poleg ostalih zabav, pravi specialisti. Z novo skladbo, ki je kot nalašč za poročni dan, verjamejo, da bodo polepšali čarobne trenutke marsikateremu paru. Za Najino pesem bodo v kratkem posneli tudi videospot za vse zaljubljene pare, zato so jih čim več povabili k sodelovanju. »Želeli smo si drugačnega spota, v katerem bo prisotna pristna ljubezen. Ker se te ne da odigrati, smo jo želeli prikazati prek fotografij resnično zaljubljenih parov, ki izžarevajo tisto pravo ljubezen. Želeli smo vključiti vse tiste, ki bi svojo življenjsko srečo radi deliti tudi z drugimi« pravijo Zoran, Ciril, Gašper in Miran.