V solzah

Severina povsem na tleh: izgubila skrbništvo, otrok bo živel pri očetu

R.T.
28. 11. 2019, 12.06
Posodobljeno: 28. 11. 2019, 15.11
Deli članek:

Sodnica Tea Golub je sprejela začasno odločitev: otrok hrvaške pevke Severine (47) in srbskega poslovneža Milana Popovića (54) bo živel pri očetu.

M24
Severina

Pevka in njen nekdanji partner bi se morala danes pojaviti na Okrajnem sodišču v Zagrebu, 47-letnice in 54-letnika pa ni bilo na spregled.

Pravni boj za skrbništvo pa je izgubila ravno Severina. »Zadovoljni smo z odločitvijo sodišča, čeprav ta še ni pravnomočna. Upajmo, da se bo mati držala začasnega ukrepa,« je novinarjem hrvaškega portala 24sata povedal Popovićev odvetnik. Severina bo lahko otroka videla dvakrat na teden v popoldanskih urah, prav tako bo sin pri njej preživel vsak drugi vikend od sobote zjutraj do nedelje zvečer. 

facebook
Pevka Severina in srbski kralj bakra Milana Popovića nekoč srečno zaljubljena, danes bijeta bitko za skrbništvo nad njunim sinom.

Severinini odvetniki bodo odločitev sodišča skušali upočasniti, glede na to, da so proti Popoviću vložili obtožnico zaradi kršenja otrokovih pravic. V Osnovni šoli Matije Gubca, ki jo deček obiskuje naj bi v preteklih dneh namreč prišlo do incidenta: otrok je ostal v šoli, ker ponj ni prišla njegova mama, oče pa ni dovolil, da bi ga iz šole pospremila druga oseba. 

Vest, da sedemletni deček odhaja k očetu, pa je po poročanju Jutranjega lista pevko tako prizadela, da je komaj spregovorila. »Ne vem, kaj bi vam rekla. Tega nisem pričakovala,« je dejala v solzah.