Denis Avdić Show

VIDEO: Iz Roškarjeve »nesreče« so uprizorili šov

N.N.
26. 11. 2019, 13.05
Posodobljeno: 26. 11. 2019, 13.08
Deli članek:

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1, je ob dnevu brez telefona, svojemu sodelavcu voditelju Robertu Roškarju pripravila šokanto presenečenje.

Radio 1
Robertu ideja sprva ni bila nič kaj všeč.

Voditelj Denis Avdić mu je povedal, da bo moral biti v svojem programu od 13h do 16h, brez telefona. Robertu Roškarju ideja sprva ni bila nič kaj všeč.

»Se mi zdi, da več razmišljam o njemu zdaj, ko ga nimam, kot ko ga imam. Zdi se mi, da se manj osredotočim na program, zato ker se prevečkrat spomnim, da ga nimam. Bolj sem pomirjen, če imam telefon pri sebi,« je povedal Robert, ki je v enem trenutku v roke vzel kar stacionarni telefon. »Prej sem hotel nekoga poklicati po stacionarnem telefonu, ker ga že dolgo nisem. Vendar je največji problem, ker ne poznam nobene številke na pamet. Znam poklicati samo policijo in informacije,« je v smehu dejal Robert, ki se je tudi doma pred kratkim za nekaj ur »znebil« telefona.

»Imam aplikacijo Keep me out, s katero si lahko zakleniš telefon za poljuben čas. V tem času si nedosegljiv za vse, prikaže se ti samo črn zaslon. Nič ne moreš, tudi, če baterijo vzameš ven, ga ne moreš odkleniti. Zadnjič sem imel občutek, kot da me cel svet kliče. Pa me ni noben,« je še povedal priljubljeni radijec.

Sicer pa je njegov mobilnik skrbno čuval vodja prometnih informacij Borut Andrejaš, ki je s sodelavci uprizoril pravcati šov, ob katerem se je do solz nasmejala celotna ekipa. Poglejte si ga v videoposnetku.