Zabava

FOTO in VIDEO: »Take kombinacije še nihče od nas ni slišal«

R.T.
22. 11. 2019, 15.20
Posodobljeno: 22. 11. 2019, 16.35
Deli članek:

Voditelj na Hitradiu Antena, Alen Podlesnik, ki zabava poslušalce vsak delovnik med 14h in 18h uro, je obiskal vaje dveh glasbenih zvezdnikov, ki se pospešeno pripravljata na prihajajoči spektakel Ritem mladosti.

Hitradio Antena
Priprave na Ritem mladosti.

Še zadnje podrobnosti pred nastopom, ki bo 13. decembra v Stožicah sta pilila raper Klemen Klemen in skupina Big foot mama, ki bosta na odru izvedla takoimenovani mash up. »Gre za tako nenavadno kombinacijo, da pred vajo nisem imel nobenih pričakovanj. Ampak glede na pretekle izkušnje s Klemnom in Big foot mama, sem bil prepričan, da bo petarda. In je tudi bila,« je dejal Alen, ki je s sodelavcem Urošem Bitencem posnel tudi vlog, da bodo ljudje lahko videli kaj jih čaka na letošnjem Ritmu mladosti: »Rekel bom samo to, da takšne BFM in Klemna Klemna še nihče od nas ni slišal!« 

V videoposnetku si poglejte kaj je Alena tako navdušilo. Sicer pa bodo poleg že omenjenih glasbenikov na trojnem odru nastopili tudi Perpetuum Jazzile, Modrijani, Pero Lovšin, Tabu, Neisha in Valentino Kanzyani.