Drama

Severina zaradi klevetanja ovadila svoje sosede

N.S.
21. 11. 2019, 20.50
Posodobljeno: 21. 11. 2019, 21.16
Deli članek:

V okolici Severininega doma v Zagrebu sta zavladali panika in ogorčenje. Kraljica hrvaške glasbene scene Severina Kojić je namreč večino sosedov prijavila policiji – zaradi ogrožanja njene varnosti in klevetanja.

Profimedia
Pevki so na žulj stopili tudi določeni sosedje v Zagrebu, kjer živi.

Tožba na tožbo na tožbo. Tako nekako bi se lahko opisalo trenutno ravnanje ene najbolj priljubljenih hrvaških pevk, Severine Kojić, ki je sicer ravno začela svojo turnejo.

Severina je novico, da poteka preiskava v zadevi nasilje nad Severininim sinom Aleksandrom, ki naj bi ga učiteljice v Osnovni šoli Matija Gubec ustrahovale in ga tudi fizično nadlegovale, medijem sporočila na nedavni tiskovni konferenci, na kateri bi morala razkriti podrobnosti svoje koncertne turneje, a je takrat navzoče šokirala z novico, da njenega sina nadlegujejo. Zdaj pa naj bi pevka policiji podala novo prijavo. Tokrat je ovadila kar svoje sosede v Zagrebu, ker naj bi jo nadlegovali, ogrožali in klevetali.

Kot so zapisali hrvaški mediji, naj bi Severino med drugim motilo, da njeni sosedje redno spuščajo rolete in na svoje nepremičnine nastavljajo varnostne kamere. Prepričana je namreč, da nekateri med njimi redno spremljajo vsak njen korak. Policisti so že opravili nekaj zaslišanj, odzivi izprašanih pa za zdaj še niso znani. Za piko na i pa je dodala še to, da sumi, da je v največji meri za vse te dogodke odgovoren sinov oče, Milan Popović, ki pa je vse Severinine obtožbe že zanikal in povedal, da jo bo zaradi klevetanja tožil. In tako bo dodala še eno tožbo na seznam mnogih v zadnjem obdobju. Kot kaže, se stvari še ne bodo rešile in bo vse skupaj še trajalo, saj se pevka trenutno mudi na veliki koncertni turneji po državah nekdanje Jugoslavije.