Zabava

Severina razkrila, da ve, kdo je objavil posnetek njene posteljne telovadbe

R.T.
20. 11. 2019, 11.20
Posodobljeno: 20. 11. 2019, 11.24
Deli članek:

Severina Kojić je v intervjuju za srbski časnik razkrila, da ve, kdo je pred davnimi leti objavil videoposnetek njenih posteljnih radosti s poslovnežem Milanom Lučićem.

Profimedia
Severina

»Ko doživiš javno ponižanje, se hočeš ali nočeš s tem moraš spoprijeti,« je Severina pred koncertom v Beogradu, kjer bo v soboto nastopila v okviru svoje turneje The Magic Tour, dejala za Novosti.rs. Govora je seveda o razvpitem videoposnetku z jahte, ko sta se s poslovnežem Milanom Lučićem predajala sli. V javnost je pricurljal leta 2004, ko si je oči na eksplicitnih prizorih pasel celoten Balkan. 

Severina je pojasnila, da jo je malo po tem dogodku, ko so jo že nataknili na sramotilni steber, poklical slavni Arsen Dedić, s katerim si je bila blizu. »Prijateljica, slišal sem, da je izšel nek film, v katerem pa ni glasbe, pa se priporočam, saj sem skladatelj filmske glasbe,« je Severina za časnik navdušeno citirala besede slavnega hrvaškega pevca, ki jih je opisala kot »prečudovite.«

»Življenje nas na splošno vse kaznuje. Nekatere pravično, druge ne. A s časovno distanco mi je uspelo preseči vse, kar se mi je takrat zgodilo. Šlo je za zelo grdo stvar, ki jo je iz neumnosti in zlobe izvedla ena oseba. Vem, kdo je. To sem ugotovila lani,« je razkrila. Splitčanka je še dodala, da je danes aplavz več ne zanima. »To sem že doživela. Zanima me samo še, da sem srečna,« pravi.