Drugi otrok

FOTO: »Hčerka je bila moja skrita srčna želja dolga leta"

E.J.
16. 11. 2019, 20.17
Posodobljeno: 16. 11. 2019, 21.44
Deli članek:

Pevka Manca Špik o svoji prvi podoknici in o tem, kako jo je spremenilo materinstvo ter ali res razmišlja o drugem otroku.

osebni arhiv
Odkar je pevka postala mama, niza hit za hitom.

Po letu in pol je Manca Špik (39) končno izdala samostojno pesem, in sicer svojo prvo podoknico z naslovom Serenada. In ker je ob izidu pesmi potožila, da ji še nikoli nihče ni zapel podoknice, jo je na Radiu Aktual čakalo presenečenje. »Prvič v življenju sem doživela, da so mi fantje zapeli pod oknom, hvala ekipi Televizije Veseljak! Res so me lepo presenetili.« No, pa je Manca že komu zapela pod oknom? »Kot vsa mladina smo tudi jaz in prijatelji veliko noči prežurali, po Sloveniji smo se vozili z vlakom in najbrž smo komu kdaj zapeli podoknico, saj smo s seboj vedno imeli kitaro,« pravi Manca, ki je zasebno najbolj srečna v vlogi mame hčerki Lani.

Revija Zvezde
Manca Špik s partnerjem Borutom Cafom, s katerim ima hčer Lano.

USPEHI PO ROJSTVU LANE

In ker smo govorili o podoknicah, nas je še zanimalo, kako si s partnerjem Borutom, očetom male Lane, izkazujeta pozornost in ljubezen. »Predvsem s kakšno dobro kuharijo, naša priljubljena jed je orada ali brancin s krompirjem. Izkazujemo si veliko nežnosti, vsi med seboj, predvsem pa do otrok, Lane in Tie, Borutove hčerke. Pomembno je, da otroci čutijo, da so varni in zaželeni.« Jo je materinstvo zelo spremenilo? »Lana je bila velika prelomnica v moji pevski karieri, po njenem rojstvu sem začela nizati hit za hitom. Doživela sem glasbeni preboj po desetih letih glasbene kariere,« pravi Manca. Ali razmišlja o še enem otroku? »Razmišljam že in mogoče mi bo kdaj v življenju žal, če bom imela samo Lano, a nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese. Če mi je namenjeno, da bom imela še enega dojenčka, ga bom imela. Lano sem si namreč zelo želela in dolga leta je trajalo, da sem jo dobila, ni bilo lahko. Bila je moja skrita srčna želja, in tudi če ne bom imela nobenega otroka več, sem kot mamica zadovoljna in izpolnjena.«

Revija Zvezde
Simpatična pevka rada govori o svoji hčerki Lani.