Zabava

VIDEO: Zakaj sta bili Jana Morelj in Anja Ramšak morbidno razpoloženi?

R.T.
15. 11. 2019, 12.35
Posodobljeno: 16. 11. 2019, 09.15
Deli članek:

Voditelji najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1 so se prelevili v legendarno družino Addams.

Darja Štravs Tisu
Družina Addams na Radiu 1.

Ekipi sta namreč obiskala igralca Uroš Smolej in Iva Kranjc, ki v MGL-ju navdušujeta z mjuziklom Addamsovi. Igralca, ki nastopata v vlogah Morticije in Gomeza, v studio nista prišla namaskirana, so se pa zato namaskirali voditelji. Denis Avdić je bil roka, Miha Deželak je bil Gomez, Jana Morelj je bila Morticija, Anja Ramšak pa je bila Wednesday.

»Današnja izkušnja je bila kar malo strašna. Taka bi si upala iti pogajati za višjo plačo ali pa iti na banko po kredit. Wednesday je odštekana, posebna, cinična divjakinja, včasih je dobro biti tak. Drugače pa fizično vidim kar precej podobnosti z njo, sploh v filmu, ko jo je upodobila Christina Ricci, za katero pravijo, da sva si malce podobni,« je dejala Anja, ki je imela izziv, da se ne sme smejati. Večino časa ji je to uspelo, le ena izjava jo je »vrgla iz tira«, saj se ni mogla zadržati in se je iskreno in iz srca nasmejala. V videoposnetku si poglejte kaj točno jo je spravilo v krohot.