Dolgoletnega šefa ekipe Renault Flavia Briatoreja in svetlolaso 20-letno Benedetto Bosi bi lahko hitro zamenjali za dedka in vnukinjo. Motili bi se! Paparaci so golobčka ujeli v kenijskem pristaniškem mestu Malindi. Briatore je s cigareto v roki čakal na pomolu, ko je iz vode prilezla 20-letna morska deklica v bikiniju. Po belem pesku sta se bosa sprehodila do hotela, vmes pa sta se poljubila. Ni več skrivnosti, 69-letna vreča denarja je v mrežo ujela lepotico, ki je celih 19 let mlajša od njegove nekdanje žene Elisabette Gregoraci

flavio-briatore
Profimedia
Flavio Briatore

O romanci so se že razpisali britanski tabloidi. Kot navajajo, je Briatore Bosijevo, ki na Univerzi v Milanu študira pravo, povabil na kratek oddih v Rim, nato pa jo je »ugrabil« in s svojim luksuznim zasebnim letalom odvlekel v Kenijo. Dodajajo, da je Bosijeva v krogih italijanske estrade bolj ali manj neznanka, da pa je zmagala na nekem lokalnem lepotnem tekmovanju. 

Briatore se je leta 2008 poročil z Gregoracijevo, a je zakon po desetih letih propadel. 24-letna influencerka Taylor Mega naj pri tem ne bi bila nedolžna. Še pred to poroko si je Briatore posteljo delil z nekaterimi velikimi imeni iz sveta mode, kot sta Heidi Klum in Naomi Campbell.

flavio-briatore
Profimedia
Flavio Briatore

flavio-briatore
Profimedia
Flavio Briatore

flavio-briatore
Profimedia
Flavio Briatore