Zabava

Izgubila kar 17 kilogramov: pri 59-ih še vedno dviguje noge v zrak

R.T.
7. 11. 2019, 18.02
Posodobljeno: 7. 11. 2019, 20.49
Deli članek:

Balkanska pevka Lepa Brena je na pragu svojega šestega desetletja spregovorila o kilogramih, zdravemu načinu življenja in vadbi.

instagram
Lepa Brena jih zagotovo ne kaže toliko kot jih šteje.

Pevka Lepa Brena (59) je odkrila, da je imela na začetku pevske kariere precejšnje težave  z odvečnimi kilogrami. Takrat je v šestih mesecih izgubila kar 17 kilogramov. “Ko sem izgubila prvih deset kilogramov, sem se odločila, da svoje telo pripeljem do popolnosti. Zjutraj sem ponavadi pojedla dve jajci. Pozorna sem bila, da je šlo za organska jajca. Za kosilo sem imela juho. Nujno je bilo tudi kuhano meso,” je povedala 59-letnica.

Prepričana je, da bi človek zadnji obrok v dnevu moral pojesti najkasneje do 18. oziroma 19. ure, večerja pa mora biti lahka. Pevka predlaga kos piščančjega mesa ali ribe s solato. “Imela sem 84 kilogramov in shujšala 17 kilogramov. Bila sem navdušena in takrat sem si obljubila, da se nikoli ne bom zredila za več kot dva kilograma,” je izpostavila in dodala, da lahko zaradi vadbe in zdravega načina življenja na nastopih “še vedno dviguje noge v zrak”.