Zabava

FOTO: Znani obrazi uživali v azijskih dobrotah

N.S.
6. 11. 2019, 21.00
Posodobljeno: 6. 11. 2019, 22.04
Deli članek:

Številni estradniki so se družili na posebnem kosilu, ki ga je zanje pripravil prijazni, zabavni in gostoljubni gospod Chang, lastnik nove kitajske in japonske restavracije v ljubljanskem nakupovalnem središču.

Sandi Fišer
Nad Azijo sta navdušena tudi zaljubljenca Špela Grošelj in Gregor Kirsch, ki vsako leto na ta konec sveta odpotujeta na dopust.

Na medijskem dogodku zdaj že zelo priljubljene restavracije Chang, kjer ponujajo azijske dobrote, od kitajske do japonske hrane, je vladalo sproščeno in pravo zvezdniško vzdušje, predvsem pa so se mize šibile od okusnih azijskih jedi, ki jih je za povabljene goste ustvarilo izkušeno in prijazno osebje z gospodom Changom na čelu. »Pri nas lahko pokusite avtentično hrano iz azijske tradicije. Izjemno vesel sem, da so danes vse azijske dobrote okusili tudi znani obrazi. Dejali so mi, da so bili več kot navdušeni, kar je bistvo vsega – da so bili siti in zadovoljni,« je povedal zabavni gostitelj, gospod Chang, ki v Sloveniji živi že 15 let. 

Sandi Fišer
Na zvezdniškem kosilu ni manjkala oblikovalka Nina Šušnjara.

Sandi Fišer
Kitajske in japonske kulinarične dobrote je med drugimi okušala pevka Regina.

NORI NA AZIJSKO

Na zvezdniškem kosilu ni manjkala oblikovalka Nina Šušnjara, ki velja za veliko ljubiteljico Japonske, zato jo je najbolj navdušila široka in pestra ponudba sušijev. »Tako dobrih sušijev in sušimijev že dolgo nisem jedla. Res sem nora na japonsko hrano, in tako me je Chang popolnoma prepričal; komaj čakam naslednji obisk,« je povedala Nina. Nad Azijo sta navdušena tudi zaljubljenca Špela Grošelj in Gregor Kirsch, ki vsako leto na ta konec sveta odpotujeta na dopust. Zdaj pa je Azija prišla k njima v Ljubljano: »Naju je Chang čisto prepričal. Zelo prijetna atmosfera, brez odvečnega kiča, super hrana in predvsem zelo prijazno in ustrežljivo osebje. Kapo dol!«

Sandi Fišer
Tudi glasbenica Neisha je navdušena nad gospodom Changom.