PREDSEDNIŠKI KANDIDAT

Je postavni Luka res našel zamenjavo za Kolindo?

E.J.
4. 11. 2019, 20.20
Posodobljeno: 4. 11. 2019, 21.50
Deli članek:

Postavni Splitčan Luka Nižetić o svojem poletnem hitu, v katerem en del na prestižni jahti odrapa kar predsedniški kandidat Miroslav Škoro.

Revija Zvezde
Luka se je za nekaj časa umaknil iz glasbenega sveta, da se je posvetil fotografiji in klesanju svojega telesa.

Postavni Splitčan Luka Nižetić (35) je pri sosedih dobro znano ime vse od leta 2005, ko je prvič nastopil na Dori, hrvaškem tekmovanju za pesem Evrovizije, in posnel štiri albume, nato pa skrivnostno izginil. Ta čas se je posvečal energiji in skrbi za svoje telo, kar dokazujejo fotografije izklesanega telesa, ki ga Luka rad pokaže. Precej prahu je dvignil s svojim poletnim hitom Ludilo brale, kar v splitskem žargonu pomeni odlično. Posnel ga je z Miroslavom Škorom, doktorjem ekonomije, ki se lahko pohvali s pevsko kariero, poleg tega se ukvarja tudi z vinarstvom, nedavno je celo napovedal kandidaturo za predsedniški stolček. Tega tudi Luka ob snemanju pesmi ni vedel, ko pa je nastopajoči Škoro napovedal kandidaturo, je pesem postala še večji hit. V videospotu se tako postavni Luka najprej sprehaja po mestu z brisačo na glavi, oblečen v kopalni plašč, na koncu pa pokaže izklesano telo na prestižni jahti, kjer se mu pridruži še predsedniški kandidat, ki svoj del pesmi kar odrapa.

Osebni arhiv
Prestižna jahta Lotus, na kateri predsedniški kandidat svoj del pesmi odrapa.

Poganja ga ljubezen

Hrvaška javnost pa Luko naravnost obožuje – o njem pišejo kot o osebi svobodnega duha, ki v sebi nosi večnega otroka. Karizmatični Luka, ki je pred kratkim obiskal Ljubljano, pravi, da ga poganja samo čista ljubezen, v katero verjame brezpogojno. Dodaja še, da imajo njegove razigrane melodije zelo jasno in navdihujoče sporočilo in da je treba stalno opozarjati na stvari, kot so ljubezen, mir, radost in razumevanje. »Bilo bi super, če bi se naenkrat zakopale vse bojne sekire, da ne bi bilo več sovraštva ter da bi vsi manj gledali v ekrane,« nam še polaga na srce postavni Hrvat, o katerem bomo zagotovo še veliko slišali in si tudi ogledali.

Profimedia
V pesmi s seksi pevcem Luko Nižetićem kandidat Škoro na prestižni jahti svoj del kar odrapa in pove, da bi bilo to, da bi zamenjal Grabar Kitarovićevo, »do jaja«.

Osebni arhiv
Hrvaški predsedniški kandidat Miroslav Škoro, doktor ekonomije, ki ima tudi pevsko kariero, poleg tega je tudi vinar