Starleta

Karleuša spregovorila o domnevni aferi in naslovila govorice o ločitvi

R.T.
4. 11. 2019, 07.47
Posodobljeno: 4. 11. 2019, 10.07
Deli članek:

Iz Srbije so prihajale govorice, da je starletin zakon tik pred razpadom. In da tudi bi razpadel, če ji ne bi umrla mama.

Profimedia
Jelena Karleuša

Srbski mediji so vztrajno poročali, da se pevka Jelena Karleuša (41) in nogometaš Duško Tošić (34) ločujeta. Jih je starleta postavila na laž?

Pred kratkim je namreč dejala, da na njeno postavo bolj kot diete in telesna vadba vpliva "ljubezensko stanje". "Kadar sem nesrečna ali otožna, takrat jem. Ko shujšam, to pomeni, da sem dobro razpoložena ali zaljubljena," je povedala Karleuša. Ko so jo vprašali, v koga je zaljubljena, je izstrelila: "V koga pa naj bi bila zaljubljena? Sem poročena ženska. Mož se je vrnil s Kitajske."

Spregovorila je tudi o domnevni aferi z reprezentantom nogometne izbrane vrste Bosne in Hercegovine, Ognjenom Vranješom (30). Mu je oprostila, da je objavil njene gole fotografije? "Kdo? Ne vem, kdo je to," je bila jedrnata.

Srbski mediji so poročali, da je Tošić že februarja razmišljal o ločitvi, a mu je načrte prekrižala smrt tašče Divne Karleuše. Tudi sicer naj bi v njegovi družini vladala napetost, saj njegove mame Nikolete in sestre Katarine ni bilo na pevkini zabavi za 41. rojstni dan, niti na rojstnih dnevih njunih hčerk Atine in Nike.