Zabava

VIDEO: Zakaj sta krvava voditelja pristala v zaporu?!

N.N.
1. 11. 2019, 12.15
Posodobljeno: 1. 11. 2019, 13.00
Deli članek:

Ekipa Anteninega zajtrka na Hitradio Antena se je odpravila na pustolovščino v Prison Break Escape Room, kjer je brnela motorna žaga in špricala kri.

Hitradio Antena
Gverilski cover- Za halloween

Voditelji Jerica Zupan, Jean Frbežar in Gospod Birko so namreč posneli nov gverilski cover z naslovom Za halloween, priredbo uspešnice La libertad (Alvaro Soler).

Hitradio Antena
Gverilski cover- Za halloween

»Želeli smo si video, ki bi bil strašen, glede na Noč čarovnic. Se mi zdi, da nam je uspelo. Zgodba govori o čisto navadni skupini ljudi, ki gre na ta dan žurati« je v smehu povedala Jerica.

Hitradio Antena
Gverilski cover- Za halloween

Cover tokrat vključuje posebno gostjo, znano Youtuberko Alenko Trogrlič. »Na slovenskem Youtubu nekoliko izstopam s svojimi srhljivimi tematikami, teorijami zarot, misterijami, resničnimi zločini in raziskovanjem zapuščenih objektov. V tem brezmejno uživam,« je dejala Alenka, ki je z Antenino ekipo že večkrat sodelovala.

Hitradio Antena
Gverilski cover- Za halloween

Tokrat pa se je prelevila v zombi zapornika. »Bila je res neprecenljiva izkušnja. Ne le, da je bilo dovoljeno igrati nore osebe, celo zaželeno je bilo. Vsem nam je šlo odlično,« je še povedala plavolaska. Kako se je celotna ekipa odrezala v srhljivem coverju, si poglejte v videoposnetku.