Vidovita

Lepa Brena razkrila, kaj ji je napovedala Baba Vanga

R.T.
30. 10. 2019, 17.40
Posodobljeno: 31. 10. 2019, 06.42
Deli članek:

Uresničilo se je.

Instagram
Lepa Brena

Bosanska pevka Lepa Brena (59) je spregovorila o srečanju z bolgarsko prerokinjo Babo Vango, ki ji je napovedala nekaj dogodkov, ki so se izkazali za najpomembnejše v njenem življenju. Priznala je, da ji je za to hvaležna.

Vidovita Vanga je tako napovedala, da se bo z neba spustila visoka in lepa ženska, srebrno-svetlih las, ki jo bo Bolgarom pri srcu kot še nihče poprej. In res je na koncert v Sofiji prišlo na desettisoče ljudi, Brena prišla v stilu – s helikopterjem. Bila je prva na tem območju, ki si ji je privoščila kaj takega.

Sami Breni pa je razkrila, kako bo videti njen bodoči ženin in koliko otrok bo imela. Kot ji je dejala, bo nosil belo opravo. Seveda ni niti pomislila, da bo to teniški igralec, kot je bil njen mož, Srb Slobodan Živojinović, v mislih je imela zdravnika ali peka. Dejala ji tudi, da bo imela le sinove, čeprav si je želela hčerke (ima sinova Stefana in Viktorja). Dodala je še, da bo pela in potovala, dokler bo živa. In poudarila, da bo nadvse priljubljena. Napovedala ji je še dolgo življenje z obilico zdravja.