Aktualova galama

Brez besed so pustili Marka Škugorja

Nejc Simšič
30. 10. 2019, 21.13
Posodobljeno: 31. 10. 2019, 06.43
Deli članek:

Vsi zvesti aktualovci, ki spremljajo program ob petkovih popoldnevih, vedo, da je takrat čas za pravo radijsko zabavo. Aktualova Galama, kjer sta na krovu vsak petek simpatična Anita Gošte in mojster radijskega mikrofona Dean Windisch, pa je letos praznovala že peti rojstni dan.

Radio Aktual
Ko je Marko prihajal proti domu, so prav vsi planili pred njega in mu zapeli vse najboljše, od vzhičenja pa simpatični tenor ni mogel niti do besede.

Aktualova Galama, kjer vsak petek popoldne za zabavo skrbita simpatična Anita Gošte in mojster radijskega mikrofona Dean Windisch, je letos praznovala že peti rojstni dan.

Zato sta voditelja njeno praznovanje obeležila tako, kot se za Galamo spodobi – ponesla sta jo tja, kjer je njeno srce, in se poslušalcem v živo oglasila iz osrčja Dalmacije, iz Šibenika. Peta obletnica Galame pa ni bil edini razlog, da sta Anita in Dean odpotovala v sončno Dalmacijo, ki te dni ni bila prav nič jesensko obarvana. Tja sta se odpravila tudi zato, da presenetita Marka Škugorja za njegovih okroglih trideset let. Ker so skrivne priprave na to presenečenje potekale en mesec, ni čudno, da je Marko ostal brez brez besed. Galamovca sta namreč vse skrbno načrtovala s kolegi iz Agencije Event24 ter s pomočjo Markovega menedžerja Kristjana in Markove čudovite družine poskrbela za mravljince na koži. Ko je Marko prihajal proti domu, so prav vsi planili pred njega in mu zapeli vse najboljše, od vzhičenja pa simpatični tenor ni mogel niti do besede. Šele kasneje je postalo jasno, da je na njegov dom prispela Aktualova Galama.