Zabava

VIDEO: Zakaj je Deželaka lovil gol zombi z nožem?!

R.T.
30. 10. 2019, 12.27
Posodobljeno: 30. 10. 2019, 16.59
Deli članek:

Voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, Miha Deželak, je po radijskem hodniku bežal pred golim zombijem z nožem v roki.

Radio1
Denis Avdić Show

Miha se je kot vsako jutro, odpravil v kletne prostore iskati kavo za svoje sovoditelje Denisa Avdića, Jano Morelj in Anjo Ramšak. Medtem, ko je čakal, da se pijača natoči, je iz sosednih vrat kar naenkrat ven stopila »pošast« in ga pričela loviti. Miha se je prestrašil, zakričal in začel teči nazaj do studia, zombi z nožem pa za njim. Na koncu so se vsi dobro nasmejali, ko so ugotovili kdo se skriva pod masko. Voditelj Robert Roškar, ki poslušalce zabava vsak dan od 13h-16h, poleg tega pa znane Slovence spravlja v Dileme

»To mi je zelo zabavno, tudi sam se rad prestrašim in me prestrašijo. Glede nato, da vsi strašijo mene, sem hotel videti, kako bi izgledalo, če bi se vloge zamenjale. Ko sem bil namaskiran in me je Anja videla, je rekla, da me je neprijetno in grozljivo gledati. Deželak pa mislim, da se ni toliko prestrašil. V roki je držal pladenj s kavo in tekel z njim, ter kavo tudi prinesel do studia,« je v smehu dejal Robert, ki je kar 3 ure preživel v maski pri priznani maskerki in vizažistki Jasni Oklešen, gonilni sili Carpus makeup centra. 

Radio1
Denis Avdić Show

»Maskirala sva se ponoči, do treh zjutraj. Ko sem prišel domov, sem dve uri na kavču gledal Netflix, nato pa sem že moral na radio, spal nisem nič. Nad masko sem bil res navdušen, tudi leče so bile fenomenalne, ker res spremenijo videz človeka,« je v smehu dejal voditelj. V videoposnetku si poglejte kako je njegov »kostum« prestrašil sodelavca.

Radio1
Jasna Oklešen med izdelavo maske.