Zabava

Oče Lindsey Lohan prepričan, da ni res, kar pišejo o njegovi hčerki in savdskem kronskem princu

R.T.
30. 10. 2019, 11.33
Posodobljeno: 30. 10. 2019, 19.23
Deli članek:

Oče ameriške zvezdnice Lindsay Lohan meni, da je odnos med njo in savdskim kronskim princem Mohamedom bin Salmanom »platonski in spoštljiv.«

Profimedia
Lindsay Lohan

Michael Lohan je prepričan, da njegova hčerka ni »skrivnem razmerju« s prestolonaslednikom Saudove Arabije Mohamedom bin Salmanom. Ameriški mediji so nedavno poročali, da sta si 33-letna Lohanova in bin Salman »precej blizu,« da si redno pisarita, savdski vladar pa da igralko po svetu naokoli vozi s svojimi zasebnimi letali in jo zasipa z darili. »Naravnost neverjetno je, da imajo ZDA najtesnejše vezi s Mohamedom bin Salmanom prek njegove povezave z Lindsay Lohan in Jaredom Kushnerjem je za Page Six nedavno pripomnil eden od strokovnjakov za Bližnji vzhod. 

Oče Michael te trditve zavrača. »Samo prijatelja sta, Lindsay ima na Bližnjem vzhodu veliko prijateljev, saj je tam zelo priljubljena. Bin Salmana je spoznala med delom. Tam pomaga ljudem v regiji, zlasti beguncem. Nihče ne piše od dobrem delu, ki ga Lindsay opravi v Siriji, slišati želijo le grde stvari. Z bin Salmanom ima platonski in spoštljiv odnos, nič več,« pravi oče. Na vprašanje, ali ga kaj skrbi, da njegova hči prijateljuje s čovekom, ki ga obtožujejo, da je dal zapreti člane lastne družine in naročil umor novinarja Džamala Hašokdžija, je odgovoril, da nič od tega ni bilo dokazano. »Lindsay pravi, da je dober človek, ob katerem se počuti varno,« je pojasnil.