Komaj čaka

Petar Grašo obljublja najboljšo zabavo na svetu!

N.S.
30. 10. 2019, 06.55
Deli članek:

Eden najbolj priljubljenih hrvaških izvajalcev, dalmatinski šarmer Petar Grašo, že odšteva dneve do velikega koncerta, ko bo 15. novembra prvič samostojno nastopil v Stožicah. Zaupal nam je tudi, zakaj se mu 14 dni pred koncertom zelo smeji v življenju.

M24
Grašo se trudi, da ima vsak dan, ki ga živi, ob sebi čim več glasbe in dobrih ljudi.

Priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo je s svojo glasbo, karizmo in šarmom skozi leta že osvojil številne Slovenke, 15. novembra pa jih bo spet očaral, tako kot zna najbolje – z glasbo, v Stožicah namreč obljublja pravi spektakel.

»To bo zares poseben večer, na katerem bomo slavili veselje in življenje. To bo pravi spektakel, poln svetlobnih učinkov in vsega. Tako kot jaz vidim koncert, ko grem poslušat kakšno svetovno zvezdo,« je povedal. Štirinajst dni pred koncertom je presrečen, saj se Stožice polnijo kot za šalo. »Moram priznati, da sem se od samega začetka zelo veselil koncerta v Stožicah in se sprva kar malo bal, kako bo, saj gre za moj prvi samostojni koncert v Stožicah. Zdaj, ko vidim, da bo Arena čisto polna, zadovoljstvo v meni samo še narašča. Petnajstega novembra bomo skupaj naredili zabavo, kjer bom dal vse od sebe, da bi bile Stožice tisti večer prostor, kjer se bo dogajala največja zabava v Evropi … Ma, kaj v Evropi, na svetu!« je zadovoljen priznal glasbenik. Organizatorji koncerta so zaradi velikega zanimanja zdaj odprli še prodajo rdečega ringa v Stožicah. 

SKRIVNOSTEN DO KONCA

Ko je govor o podrobnostih koncerta in morebitnih glasbenih gostih, je Petar povsem skrivnosten. »Jaz rad ohranjam te male skrivnosti do zadnjega. (smeh) Večino koncertov do zdaj sem odpel brez gostov. Če sem čisto iskren, nimam in ne maram gostov na koncertu. To je iz čisto preproste logike – tudi če grem sam na koncert kakšne svetovne zvezde, želim gledati njega ali njo, ne pa gostov. (smeh) Sicer ne vem še točno, morda bo pa kdo vseeno prišel, a tega za zdaj nimam v načrtu. Moj namen je izvesti super koncert in ljudem pričarati dve uri nepozabne zabave,« je pojasnil Grašo, ki se sicer v življenju vedno drži načela, da je treba živeti z lahkoto, brez neke posebne fatalnosti, in najti srečo v malih stvareh. »Jaz sem to našel v glasbi, živim z glasbo ter od glasbe in sem srečen. Vsak dan, ki ga živim, se trudim, da imam ob sebi čim več glasbe in dobrih ljudi,« je dodal za konec. V Stožice ga bo prišlo pozdravit tudi veliko slovenskih in hrvaških medijskih prijateljev.