Razlika

FOTO: Najlepša svetlolaska Hollywooda te dni neprepoznavna

R.T.
22. 10. 2019, 10.41
Posodobljeno: 22. 10. 2019, 10.54
Deli članek:

Tako je hollywoodska zvezdnica videti te dni.

Profimedia
Prizor iz kultnega filma Devet tednov in pol

Kim Basinger (65) je leta 1986 za potrebe vročega prizora z Mickeyjem Rourkom (67) v filmu Devet tednov in pol nosila črno jakno bi belo srajco. Od takrat je minilo več kot 30 let, igralka pa ostaja zvesta temu stilu.

Profimedia
Kim Basinger te dni

Profimedia
Kim Basinger te dni

Profimedia
Kim Basinger te dni

Glamurju se izogiba, na včerajšnji humanitarni zabavi za pravice živali v Los Angelesu pa je nosila belo opravo in obuvala iste barve. Lepotni popravki so naredili svoje: Bondovo dekle iz filma Nikoli ne reci nikoli je te dni skoraj neprepoznavno.

Playboy jo je razglasil za 12. najbolj seksapilno žensko 20. stoletja, bila je na vrhu priljubljenosti, ko so jo na trdna tla strmoglavile krize v zasebnem življenju – alkohol, droge in zgrešene investicije, zaradi katerih je bankrotirala. Takrat se je poročila z ameriškim igralcem Alecom Baldwinom (61), s katero ima hčer Ireland (23). Po porodu se je umaknila izpod žarometov, nato pa sprejela vlogo v filmu L.A. zaupno, za katero je prejela oskarja. Zahvaljujoč tej vlogi je postala ena najbolje plačanih hollywoodskih igralk, a ne za dolgo – spet se je umaknila, razpadel ji je zakon.

Profimedia
Z Alecom Baldwinom

Zadnja leta se posveča boju za pravice živali.