Izpoved

Izčrpana Meghan pravi, da sploh več ne živi, zgolj obstaja

R.T.
20. 10. 2019, 20.04
Posodobljeno: 20. 10. 2019, 20.06
Deli članek:

Meghan Markle je iskreno priznala, da je dvorno življenje naporno in včasih uničujoče.

Profimedia
Meghan Markle v dokumentarcu deluje utrujena in žalostna.

Britanska vojvodinja Meghan Markle je iskreno spregovorila z britanskim televizijcem Tomom Bradbyjem, ki je posnel dokumentarec o dogodivščinah kraljevskega para v Afriki.

Medtem, ko je Meghan potarnala, da je medijski pritisk na njiju tako močan, da se ji včasih zdi, da sploh ne živi, temveč zgolj »eksistira«, pa je princ Harry dejal, da se bosta nekoč morda preselila v Afriko.

»Ne vem, kje v Afriki bi trenutno lahko živela. Pravkar sva prišla iz Cape Towna, ki bi bil izjemen prostor za naju. A glede na vse probleme, ki se tam dogajajo, ne vidim, kako bi se lahko že zdaj preselila tja.«

Harry je ob tem dejal, da bo afriški kontinent postal središčna točka njunih prizadevanj za izboljšanje sveta. »Preostanek najinih življenj bo namenjen ohranitvenemu delu v Afriki.«

Meghan je ob tem dejala, da trenutno živita iz dneva v dan. »Vsaka ženska, še posebej, ko je noseča, je izjemno ranljiva. To mi je bil velik izziv. In, ko imaš dojenčka … Za žensko je težko,« je dejala Meghan, ki v dokumentarcu ne izgleda nič kaj zadovoljna.