VROČE

S pol srca ohranjajo spomine na poletje

N.S.
18. 10. 2019, 21.34
Deli članek:

Fantje uspešne hrvaške skupine Pravila igre pravijo, da z novo skladbo Pol srca ohranjajo spomine na nepozabne in vroče poletne dni.

Osebni arhiv
Pol srca je nova plesna skladba, ki bo poskrbela za preplesane zabave.

Priljubljena hrvaška skupina Pravila igre, ki je pred poletjem presenetila številne oboževalce v regiji z vrhunskim avdio-vizualnim koncertnim spektaklom Pravila igre LIVE 3D Show, se od poletja še ne poslavlja.

Z novimi plesnimi ritmi Pol srca skupina napoveduje nepozabne zabave na prihajajočih koncertih. Pol srca je pesem, ki jo je skupina odpela v slovenskem jeziku. Kot pravijo sami, imajo v Sloveniji najboljše oboževalce na svetu, zato so z največjim veseljem pri novi glasbeni zgodbi sodelovali z enim najbolj priljubljenih in iskanih avtorjev besedil, Rokom Lunačkom, za plesne ritme pa je poskrbel avtor mnogih uspešnic v regiji, Miro Buljan. Videospot je bil posnet pod režisersko taktirko Daria Lepoglavca na čudovitih lokacijah manjšega dalmatinskega kraja Rogoznica. Uspelo mu je prikazati močno prijateljsko vez med člani skupine in kako radi preživljajo prosti čas, ko so skupaj. »Za nami je izjemno delovno poletje, ki smo ga bili zelo veseli. Vsekakor smo vmes našli tudi kakšen dan za oddih, saj brez tega ne gre, smo si le morali napolniti baterije za jesen in zimo. Najraje si to novo energijo naberemo pri športnih aktivnostih. Obožujemo ribolov, smučanje in dobro zabavo,« so priznali fantje iz skupine Pravila igre, ki s svojo glasbo in nastopi osvajajo številne Slovenke.