Zabava

FOTO in VIDEO: Konec zakonske idile za Cool fotra in Cool Mamacito?!

R.T.
18. 10. 2019, 12.43
Posodobljeno: 18. 10. 2019, 13.49
Deli članek:

Ekipa Anteninega zajtrka, na Hitradiu Antena je znova udarila z gverilskim coverjem, z naslovom Sam še minutko spat, priredbo uspešnice Old town road. Voditeljema Jerici Zupan in Jeanu Frbežarju tokrat družbo delata Cool Fotr in Cool Mamacita.

Radio Antena
Ekipa med snemanjen hudomušnega videospota.

Coverji, do sedaj so jih posneli že 46, imajo na družbenih omrežjih že skoraj 13 milijonov ogledov. Tokratna ideja se je porodila iz vsakdanjega življenja. »Vsak dan je ista pesem, vsi bi zjutraj radi samo minutko dlje spali in pili kavo. Pesem Old Town Road pa smo imeli že nekaj časa na spisku za coverje,« sta povedala Jerica in Jean.

Cover so snemali v dveh delih, najprej pri režiserju Urošu Bitencu doma, v njegovi postelji. »Glede na to, da zgodaj vstajam, je malo manjkalo, da nisem zaspal med snemanjem,« je v smehu dejal voditelj.

Radio Antena
Snemanje videa.

Drugi del pa so posneli pa v stanovanju Instagram zakoncev Cool mamacite in Cool fotra.

»K sodelovanju smo jih povabili, ker sta cool in ker je Teja z nami posnela že en cover ter se je izkazala za hudo pevko. Jani se je moral malo bolj potruditi, ampak je na koncu prijetno presenetil,« je povedala Jerica.

Med snemanjem se je pripetila tudi manjša »nesreča«. Ko je Teja metala mandarine v Janija, ga je zadela dirket v glavo, kar ga je močno zabolelo. Kako je pri tem celotna ekipa prasnila v smeh, pa si poglejte v videoposnetku.