Dodatna reklama?

Popović: Severina in Igor zakuhala afero. To je razlog, zakaj mu niso dali otroka

R.T.
18. 10. 2019, 09.56
Posodobljeno: 18. 10. 2019, 10.04
Deli članek:

Srbski poslovnež trdi, da po njegovih informacijah, do zlorabe njunega sina ni prišlo. Ena od učiteljic, ki jih je Severina obtožila neprimernega ravnanja, menda sploh ni zaposlena na sinovi šoli.

Instagram
Sta res vse zakuhala Severina in Igor Kojić?

Hrvaška pevka Severina Kojić (47) je na včerajšnji tiskovni konferenci pred začetkom regionalne turneje The Migic Tour izrekla hude obtožbe na račun šole svojega sina in bivšega partnerja Milana Popovića (55). Kot je zatrdila, v šoli njenemu možu Igorju Kojiću (32) niso dovolili, da bi iz šole po pouku odpeljal njenega sina. Učiteljice naj bi ga fizično in psihično zlorabile, jim je očitala, za vsem pa naj bi stal Popović, ki da je v navezi z ravnateljico šole.

Kojićevo vedenje "neprimerno in nesprejemljivo"

Popović je za 24sata pojasnil, da se incident ni odvil na način, kot ga je predstavila Severina. "Celoten incident je sprovociral Igor Kojić, zaradi katerega je bila šola primorana poklicani policijo, da je posredovala zaradi njegovega neprimernega obnašanja," je povedal in dodal, da po njegovih informacijah do zlorabe sina Aleksandra ni prišlo. "Igor je prišel po otroka, a te pravice nima. Mislim, da so v šoli ravnali profesionalno in da je bilo vedenje očima strašno neprimerno in nesprejemljivo. Kot oče otroka tega v prihodnje ne bom toleriral," je dejal Popović, ki meni, da gre za umetno zakuhano afero, da bi si pevka naredila reklamo pred turnejo. "Če bi prišlo do kakršnekoli zlorabe, bi bil na mamini strani, da zaščitiva otroka. Izjave, v katerih poziva inštitucije, so nekaj, čemur smo v preteklosti že bili priča, ko smo bili tik pred sprejetjem kakšne večje sodbe, kot smo tudi zdaj."

Popović je tudi zanikal Severinine obtožbe, da ji je pošiljam grozeča elektronska sporočila.

Ni podpisala seznama

Severina je na tiskovni konferenci nadalje imenovala dve učiteljice, ki naj bi neprimerno ravnali z njenim sinom. A Popović pravi, da ena od njiju sploh ni zaposlena na Aleksandrovi šoli.

In kako je prišlo do incidenta? "Šola ima pri prevzemanju otrok postopek. Ima seznam, na katerem piše, kdo lahko prevzame otroka. Poleg mame in očeta so lahko navedena še štiri osebe. Glede seznama sva se sporazumela, a ga Severina ni podpisala, zato šola Igorju ni mogla izročiti otroka. Vedela je, da seznama ni podpisala in da Igor ne bo dobil otroka," je še dejal Popović, ki sicer meni, da učiteljice v šoli dobro opravljajo svoje delo, a da bi lahko bile strožje.