Nina Donelli

FOTO: "Mogoče pa bom spoznala kakšnega postavnega Grka"

E.J.
17. 10. 2019, 20.26
Posodobljeno: 17. 10. 2019, 21.42
Deli članek:

Bi verjeli, da je Nina Donelli praznovala komaj 22. rojstni dan? Nanj je nazdravila v Grčiji, zaupala nam je tudi, kako se je sploh začela njena glasbena kariera pri rosnih 13 letih.

Osebni arhiv
Lepa Štajerka ima koncertni koledar napolnjen, kar jo zelo veseli, saj je izredno rada na odru.

Lepa pevka Nina Donelli (22) je imela to poletje pravo smolo. Sicer je zelo vesela, ker je imela vse poletje delo s promocijo svojih pesmi pri nas in na Hrvaškem, kjer je izredno popularna, vendar pa ji jo zagodel virus. Še tistih nekaj prostih dni, ki jih je nameravala preživeti v Črni gori, ji je uničil virus, zaradi katerega je pristala na urgenci v Budvi. Bila je popolnoma dehidrirana in je potrebovala kar nekaj časa, da je okrevala. Zdaj pa nam je vsa srečna sporočila, da je odletela v Grčijo, na otok Mykonos, kjer bo sicer snemala nov videospot za svojo pesem, ki bo izšla konec oktobra. Poleg tega je praznovala še rojstni dan. »Tega rojstnega dne gotovo nikoli ne bom pozabila, saj sem nanj nazdravila v Grčiji. Mogoče pa bom ravno ob tem obisku spoznala kakšnega postavnega Grka,« se je namuznila Nina in dodala, da je v Grčiji še vedno poletno toplo.

Osebni arhiv
Na praznovanje svojega 22. dne je poletela v Grčijo, kjer zdaj snema videospot za novo pesem.

Od nekdaj želela biti pevka

Nina je sicer začela peti že kot deklica. Pod svojim rojstnim imenom Nina Vodušek (Nina Donelli je njeno umetniško ime) je posnela pesmi Moj Ati in Moja mami, leta 2011 pa pesem Jaz pa štejem dneve z Alfijem Nipičem. Svoj prvi album Glazba, ljubav, život je izdala leta 2017, v svoji karieri pa je že nanizala kar nekaj odmevnih glasbenih sodelovanj in duetov. »Že kot otrok sem najraje igrala na klaviature, veliko sem pela in rada nastopala. Ko pa sem ugotovila, da bi rada pela bolj resno, me je družinski prijatelj seznanil z Dušanom Bačićem (ta je sicer znan kot tekstopisec in komponist za velike hrvaške zvezde, kot so Severina, Maja Šuput, Jelena Rozga, Učiteljice). Pri 13 ali 14 letih, ne spomnim se natančno, sem prvič šla v Zagreb v studio, kjer so me preizkusili, in očitno sem jim bila všeč. Tako smo začeli sodelovati.«

Pegice!

Osebni arhiv
Nina Donelli na svoj prvi šolski dan. »Spomnim se, da sem jokala, ker sem pozabila rutico, potem pa mi jo je za fotografiranje posodil sošolec.«

Nina se spominja, da ji je že njena mama govorila, da so pegice posebno darilo, tudi ona jih ima zelo rada. »Med odraščanjem sem se res zelo spremenila, tudi meni se tako zdi. Plastičnih operacij se ne poslužujem in za zdaj o tem tudi ne razmišljam,« je dejala Nina o posegih, ki so med pevkami sicer že stalnica. 

Osebni arhiv
Lepotica se je še pohvalila, da je njen duet s Tarapana Bandom dosegel že dva milijona ogledov na kanalu YouTube.

Osebni arhiv
Naslova nove pesmi nam Nina ni izdala, vsekakor pa je za snemanje izbrala čudovito lokacijo – grški otok Mykonos.