hrvaški sanjski moški

Slovenska pevka krade pozornost v hrvaških medijih

E.J.
16. 10. 2019, 20.06
Deli članek:

Nuše Rojs se spomnimo po njenem nastopu v šovu Slovenija ima talent, zdaj pa je v televizijskem šovu očarala hrvaškega lepotca Mija Matića, napovedujejo ji celo zmago.

POP TV
V šovu Slovenija ima talent je pela country pesem in jodlala.

Na sosednjem Hrvaškem se odvija finalni teden izjemno priljubljenega šova Gospodin Savršeni (Gospod Popolni), ki je nekakšna različica šova Sanjski moški. Vso pozornost v šovu pa je ukradla Slovenka Nuša Rojs (28), ki smo jo spoznali med tekmovanjem v oddaji Slovenija ima talent, kjer se uvrstila v polfinale, na odru pa je predstavila jodlanje in country petje ter zraven plesala. Nase je takrat opozorila tudi z izjavo sredi odra: »Mislim, da sem se malo polulala, ker me je prej tiščalo.«

osebni arhiv
Hrvaški sanjski moški Mijo Matić in Slovenka Nuša Rojs na romantičnem zmenku

OČARALA HRVAŠKEGA LEPOTCA

V hrvaškem resničnostnem šovu Nušo, ki v oddaji še posebej blesti, opisujejo kot skladateljico in pevko, ki obožuje adrenalin in piše svojo avtobiografijo. Na družbenem omrežju pa se je pohvalila, da ji je uspelo priti v finale. Več kot očitno je očarala hrvaškega lepotca Mija Matića (28), ki ji namenja veliko pozornosti, in novice o njej polnijo hrvaške medije, ki so prav tako očarani nad njo ter radi poudarijo, da imajo Nušine pesmi kar pol milijona ogledov na kanalu YouTube. Že kmalu bomo izvedeli, ali bo Nuši uspelo najti ljubezen in osvojiti vročega Mija.