Zabava

VIDEO: Vid Valič z »luknjačevo bradavičko« nasmejal ekipo

R.T.
16. 10. 2019, 14.20
Posodobljeno: 16. 10. 2019, 14.23
Deli članek:

Voditelja Anteninega zajtrka na Hitradiu Antena Jean Frbežar in Jerica Zupan sta vajencu Maticu Hercegu v studio pripeljala komika Vida Valiča, ki mu je postavil prav poseben izziv.

Radio Antena
Studio Antena je obiskal Vid Valič.

Vid, ki predstavlja svojo novo predstavo Seks po slovensko, je zjutraj poklepetal z voditelji ter nasmejal poslušalce. Nekoliko manj do smeha pa je bilo vajencu Maticu Hercegu. Ker je nov teden, ga je seveda čakal nov izziv. V petek zvečer bo namreč moral nastopiti na Vidovi predstavi na Primskovem. »Imel bom pet minutni nastop pred njegovo predstavo. Na nek način bom ogrel občinstvo, preden Vid stopi na oder. Mislim, da mi bo šlo, kljub temu, da tega še nisem nikoli počel. Malce se bom pošalil iz sebe in seveda iz Vida. Prisotno bo tudi malce treme« je povedal Herceg. 

Valič v predstavi govori o svojih seksualnih in aseksualnih anekdotah. Obenem pa pogleda na seks tudi bolj na široko. Kakšen je vpliv seksa na slovensko družbo, gospodarstvo, politiko in naše vsakdanje življenje. Glede na to, da je igralec do tovrstnih tem zelo odprt, sta mu Jerica in Jean postavila izziv. Določene besede je moral vmestiti v dve kategoriji: goba ali seksualni izrazi. Ekipo je nasmejal do solz, v videoposnetku pa preverite kako se je odrezal.

Radio Antena
Studio Antena je obiskal Vid Valič.