Zabava

FOTO: Kako so Veseljaki okupirali hrvaški Brač

R.T.
16. 10. 2019, 12.09
Posodobljeno: 16. 10. 2019, 15.01
Deli članek:

Z mesecem oktobrom se je za mnoge že krepko končalo poletje 2019, to pa zagotovo ni veljalo za številne poslušalce radia Veseljak.

Ž.D.
Veseljaki na Braču.

Kar devet polnih avtobusov se je na sončno sredo odpravilo proti Braču v hotel, ki so ga napolnili do zadnjega kotička. Na nepozabno morsko dogodivščino sta Veseljake pospremila radijska voditelja Nina Cestnik Pavlič in Žiga Deršek ter humorist Tone Serpentinšek.

Dopustniška družba je bila vseh pet dni oddiha deležna sončnega in toplega vremena, kar so mnogi izkoristili tudi za skok v morje. Nekateri so vanj poskakali in na nek način krstili majico radia Veseljak in Relax-a, ki je bila s strani organizatorjev darilo za vsakega udeleženca.

Ž.D.
Veseljaki na Braču.

Poleg ogleda najlepših kotičkov Brača, se je morska druščina Veseljakov zagreto podala tudi na obiranje oljk. Zgolj do kosila so s svojo pridnostjo podrli rekord in jih obrali malce manj kot 4 tone. Da dopust Veseljakov res ni bil mišljen za poležavanje, se je izkazalo v večernih urah, ko se je do onemoglosti plesalo ob glasbi dua Avantura. Petkov plesni večer je s prihodom na Brač popestrila Tanja Žagar, ki je številnim gostom uresničila veliko željo, da so jo spoznali. Nina in Žiga sta vsak dan poskrbela, da najlepše trenutke ujameta tudi v kamero. Slednje sta združila v kratek video, ter ga vsako jutro objavila na spletni strani in facebook-u radia Veseljak, da so tako tudi tisti, ki so ostali doma lahko sledili, kaj se je dogajalo na Braču. Tako je bilo moč zaslediti tudi bučno mornarsko zabavo na zadnji večer druženja. Celotna ekipa Relax-ovih animatorjev se je oblekla po mornarsko, a sodeč po fotografijah in posnetkih sta jim poveljevala kar Veseljaka Nina in Žiga, ki sta si za ta večer omislila posebno mornarsko opravo s čepico na glavi. Veseljakova karavana je polna prijetno, nepozabnih trenutkov po petih dneh krenila proti domu. Vsi v en glas in jasno odločeni so zatrjevali; "To bo treba ponoviti" in zagotovo ni vprašanje, ali bo temu res tako.

Ž.D.
Veseljaki na Braču.

Ž.D.
Veseljaki na Braču.