Pevka in igralka

Južnokorejska zvezdnica najdena mrtva, imela je le 25 let

J.P.
15. 10. 2019, 10.56
Posodobljeno: 15. 10. 2019, 11.16
Deli članek:

Mrtvo jo je včeraj v njenem domu v Seongnamu južno od Seula našel njen menedžer, potem ko so njegovi klici odzvanjali v prazno. Vse kaže, da si je 25-letnica sodila sama.

Profimedia
Ker je zagovarjala nenošenje nedrčkov, je bila tarča hudih kritik.

Sulli je bila članica leta 2009 osnovane južnokorejske pop skupine f(x). Zapustila jo je leta 2015, da bi se lahko osredotočila na igralsko in solo kariero.

Leta 2016 je začela objavljati fotografije, na katerih so bile vidne bradavičke. Julija letos pa je oznanila, da zagovarja gibanje, ki zagovarja nenošenje nedrčkov.

V južnokorejski zabavni industriji je bila relativno kontroverzna osebnost. Ker občasno ni nosila nedrčka, je postala tarča spletne zlorabe.

Te je bila deležna tudi zavoljo dejstva, da ni prikrivala svojih romantičnih razmerij.

Izstopala je tudi, ker je odkrito govorila o duševnem zdravju. Tako je lani razkrila, da jo je že od mladega mučila panična motnja, v zadnjih letih pa naj bi se borila z depresijo.

Tuji mediji poročajo, da je 25-letnico čez rob pahnila "toksičnost" južnokorejskih oboževalcev. Tako si je morala julija 2014 vzeti odmor od omenjene skupine, potem ko ji je kroženje govoric o njenem zasebnem življenju povzročila "s stresom povezane bolečine".