Zabava

Angelo se rad pretvarja, da ne zna slovensko

E.J.
13. 10. 2019, 20.00
Deli članek:

Kdo je Angelo iz Argentine, ki bo danes zvečer delal družbo voditeljici nove glasbenozabavne oddaje, Jasni Kuljaj, in kako je prišel v deželo pod Alpami?

Planet TV
Argentinec upa, da bo prek oddaje spoznal kulinarične in ostale posebnosti Slovenije.

Ob Jasni Kuljaj se bo v novi oddaji Pri Črnem Petru, ki bo prvič na Planetu že danes zvečer, predstavil tudi povsem svež obraz. V vlogi gostitelja bo namreč nastopil Angelo oziroma Miguel Angel Flores Morales, ki prav zares prihaja iz Argentine, a se je zaradi ljubezni preselil v Slovenijo, kjer zdaj živi z ženo in petimi otroki. »Sprva sva nameravala ostati le tri mesece, potem pa sva se zaljubila v zeleno pokrajino, čist zrak ter mir in tako sva tukaj že več kot pet let,« je povedal Angelo, ki je tako očaral producente oddaje, da so mu dali priložnost tudi v novi oddaji. Izkazal pa se je že na prvem snemanju, saj je namreč zgovornega Argentinca skoraj nemogoče spraviti v zadrego. »Res sem temperamenten človek in svojo energijo bom z veseljem prenesel tudi med gledalce ter obiskovalce oddaje. Ker sem do zdaj delal tudi v gostinstvu, se ne bojim stika z različnimi ljudmi, niti me ni strah kamer, saj za mano stoji odlična ekipa,« je povedal.

PRESENEČA GA – POLKA

Angelo bo v oddaji Pri Črnem Petru hkrati spoznaval slovenske navade in posebnosti, skozi katere mu bo pomagala krmariti Jasna Kuljaj. Med posebnostmi, ki so ga presenetile v Sloveniji, je tudi plesanje polke, saj je ta način plesa zanj zelo nenavaden in nič kaj podoben latinskoameriškim plesom. Angelo se rad tudi pošali in se pretvarja, da ne zna slovensko, a v resnici se Argentinec z našim jezikom kar dobro spopada, čeprav priznava, da je zelo težek. »Še danes ne razumem prav dobro dvojine, trojine, štirine … in ostale širine,« se je pošalil.

Planet TV
Jasna Kuljaj in Angelo