Preobrat

FOTO: Viktorijin angelček, ki nosi konfekcijsko ševilko 44

R.T.
13. 10. 2019, 09.23
Posodobljeno: 13. 10. 2019, 16.57
Deli članek:

Po številnih kritikah, da zaposlujejo zgolj zelo vitke manekenke, so se pri blagovni znamki Victoria's Secret odločili za preobrat. Možnost so ponudili manekenki z zavidanja vrednimi oblinami.

Instagram
Ali Tate Cutler

Pri blagovni znamki Victoria's Secret so se prvič v svoji zgodovini odločili, da bo obraz novega projekta “plus size” manekenka, ki ima konfekcijsko številko 44. Gre za Ali Tate Cutler: 178 centimetrov visoko temnolaso manekenko.

Ali na instagramu, kjer se je tudi sama pohvalila s svojim uspehom, sledi kar 130 tisoč ljudi. “Ne glede na to, da sem srečna zaradi sodelovanja z modno znamko, nad katero sem bila navdušena v najstniških letih, menim, da je to korak v pravo smer,” je zapisala.

Novinarjem E! Newsa pa je zaupala: “Konfekcijska velikost 44 je v Ameriki povprečje. Menim, da je deklet z oblinami v medijih in modni industriji premalo. Zelo sem vesela, da so se pri Victoria's Secretu odločili za žensko kot sem jaz. Menim, da so na dobri poti, lepo je, da so poslušali svoje stranke, ki so na modnih revijah in v oglasnih vsebinah zahtevale ženske z različnimi postavami”.