Nastop odmeva v tujini

Petra v oddaji Znan obraz ima svoj glas navdušila balkansko divo Lepo Breno

E.J.
11. 10. 2019, 20.20
Posodobljeno: 11. 10. 2019, 21.26
Deli članek:

Nastop Petre Zore v oddaji Znan obraz ima svoj glas si je ogledala tudi Lepa Brena, saj se je lepa pevka nazadnje preobrazila prav vanjo. Sicer pa je že tudi Lepa Brena sodelovala v podobni oddaji.

Pop TV
Čeprav se je bala srbščine, je Petra svoj nastop kot Lepa Brena izvedla izvrstno.

Razredničarka 4. razreda na eni izmed ljubljanskih osnovnih šol in pevka v skupini Bomb Shell Petra Zore (30) je že pred sodelovanjem v šovu Znan obraz ima svoj glas povedala, da se najbolj boji visokih pet in težke plesne koreografije, pa težav, ki bi jih lahko imela zaradi tega, ker slabše sliši na desno uho. »Že kot majhna punčka sem imela pogosta vnetja ušes, potem so našli še eno majhno tvorbo, pa zakrpali so mi luknjico v bobniču in vse to je vplivalo na moj sluh. Zato sem imela še eno operacijo, kjer so mi rekli, da bo sluh boljši, toda na žalost to ni pomagalo. Ampak se navadiš, pač ne slišim preveč dobro na desno uho,« je povedala. A nič od tega ji ne dela preglavic pri preobrazbi v znane pevce in pevke. Tako se je v tretji oddaji prelevila v legendarno divo Lepo Breno, in čeprav Petra ta večer ni slavila zmage, je požela navdušenje. Zapela je hit Udji slobodno, na katerega je, kot je povedala v oddaji, preplesala mnogo noči.

M24 / Marko Vavpotič
Balkanska kraljica turbofolka Lepa Brena je še povedala, da ji je vedno zanimivo slišati imitacije, glede na to, da ima zelo specifičen glas.

Vse mi je bilo všeč!

»Vse mi je bilo všeč. Petrin nastop je fantastičen, ker je z odlično imitacijo prinesla pozitivno energijo v studio. To imam pri ljudeh rada in to poskušam tudi sama doseči z občinstvom. Priznati moram, da je videti odlično, lasulja je odlična in tako je delovala še boljša. Upam, da bo zmagovalka te sezone,« pa je za spletno stran Pop TV komentirala Petrin nastop sama Lepa Brena (58) in dodala, da je Petra odpela vrhunsko, glede na to, da ne govori srbsko. Lepa Brena je sicer tudi sama pred tremi leti sodelovala v podobni oddaji pri naših sosedih Fantastik šou, ko se ji je uresničila velika želja, da bi imitirala legendarno hrvaško pevko Josipo Lisac. V čigave čevlje pa bi najraje stopila Petra? »Najraje bi imitirala Anastasio ali Cher, ki sta mi kot osebi in pevki velik vzor že od malih nog. Upam, da mi bo uspelo izžrebati vsaj eno od njiju.«

Pop TV
Kot je že povedala sicer učiteljica na osnovni šoli, jo učenci radi gledajo in sprašujejo, kako je biti del takšne oddaje, kot je Znan obraz ima svoj glas.

Instagram
Petra je zelo zaposlena s poučevanjem in sodelovanjem v pevskem šovu, tako da svoj prosti čas najraje porabi za spanje.