Zabava

Ljubljančanka osvojila Bali: pograbila kovček in začela znova

R.T.
10. 10. 2019, 09.26
Posodobljeno: 10. 10. 2019, 12.57
Deli članek:

30-letna Ula Šemole je krasila naslovnico erotične revije Playboy in v Sloveniji živela sanjsko življenje. To je ni ustavilo. Pograbila je kovček in začela znova.

Instagram (osebni profil)
Ula Šemole

V intervjuju za 24sata je prelestna Slovenka povedala, da jo razveseljuje dejstvo, da se vsak dan zbuja s soncem in valovi.

Ljubljančanka, ki je v prestolnici delala kot plesalka in model (med drugim je krasila naslovnico revija Playboy), se je naveličala življenja v Sloveniji in se odločila, da bo svojo srečo poiskala na Baliju. »Ljudje pravijo, da sem imela vse: kariero, prijatelje, družino, športnega jeklenega konjička. Vse, kar bi nekdo »moral« imeti. Meni to ni nič pomenilo. Mojim sanjam o uspehu bi se drugi smejali, sama pa sem bila prepričana, da mi bo uspelo. Delovnik od devetih do petih ni bil zame, že sama misel na to rutino ... ,« je povedala Ula in dodala: »Sedaj sem lastnica modne znamke No sugar added Beachwear & resort. Počnem pa še milijon drugih stvari«.

Novinarjem je zaupala tudi, kako poteka njen dan. »Vstanem ob sedmih, meditiram in vadim. Potem uredim naročila, pripravim objave za družbena omrežja, ...«.

Izpustila pa je del o svojem partnerju Luki Lahu in njegovih sumljivih poslih s kriptovalutami. Spletni portal Siol je pisal, da je Lah v preteklosti sodeloval pri več propadlih shemah mrežnega trženja, med drugim tudi Coinspace, ki je obljubljal revolucijo trga s kriptovaluto S-Coin, a iz tega nato ni bilo nič.

30-letnica ima sicer na instagramu že 50 tisoč sledilcev in sledilk, priznala pa je tudi, da je v sporočilih na omenjenem družbenem omrežju dobila tudi nekaj ženitvenih ponudb.