Izbrali so bralci

Femme fatale 2019: Leto je najbolj zaznamovala Natalija Verboten

N.N.
8. 10. 2019, 22.02
Posodobljeno: 9. 10. 2019, 09.18
Deli članek:

Dobili smo najbolj fatalno Slovenko! V Festivalni dvorani smo razglasili žensko, ki je v očeh bralcev revije Avenija in drugih najbolj branih slovenskih revij skupine Media24 usodno zaznamovala leto 2019 – femme fatale leta 2019 je postala Natalija Verboten.

M24
Za najbolj fatalno je bila izbrana Natalija Verboten.

Pred mikrofonom se je tokrat znašel igralec Jan Bučar in njegovo vodenje nam bo gotovo ostalo v fatalnem spominu. Jedi, v katerih so v prestižni večerji uživali gostje, je idejno zasnoval kuharski mojster Uroš Fakuč iz butičnega hotela in restavracije Dam v Novi Gorici. Pri izvedbi je kuharskemu mojstru priskočila na pomoč ekipa Viva cateringa.

Izbor femme fatale poteka pod okriljem revije Avenija, mesečnika, ki vsak tretji petek v mesecu stopa po poteh slavnih in prinaša ekskluzivne intervjuje, odlične pogovore in reportaže z najzanimivejših domačih in tujih dogodkov, zmagovalko pa so izbrale bralke in bralci revij Zarja/Jana, Zvezde/Lady, Bodi zdrava, Vklop/Stop, Liza/Maja in Avenija, dnevnega časopisa Novice Svet24 ter obiskovalci spletnih strani www.novice.svet24.si in www.odkrito.si

Letošnja prireditev je potekala v znamenju čudežne dežele fatalnega razvajanja, takšen pa je bil tudi meni priznanega kuharskega mojstra. Prireditev sta pospremili fatalna večerja in glasba flavtistke Katje Ferenc in klaviaturistke Mirjam Orel.

M24
Izbor femme fatale poteka pod okriljem revije Avenija.

Na odru so se najbolj fatalnim Slovenkam pridružili tudi fatalni glasbeniki – Alex Volasko, člana skupine Šank Rock Matjaž Jelen in Bor Zuljan na kitari ter za piko na i trenutno najbolj vroča pesem na YouTubu – Res je dober dan v izvedbi Jana Plestenjaka, Kvatropircev in Cota.

Vzdušje se je stopnjevalo do svečane razglasitve, ko je na oder stopila urednica revije Avenija Petra Kancler in razglasila najbolj fatalno žensko letošnjega leta. To je Natalija Verboten.

Za naslov femme fatale 2019 se je potegovalo osem usodnih Slovenk, ki so se na odru predstavile v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk, in sicer Lorella Flego (v kreaciji Maje Ferme, Maja Ferme Fashion), Iva Krajnc Bagola (v obleki Mateje Benedetti, Benedetti Life), Nives Orešnik (v kreaciji Mojce Celin), Zala Djuric (v obleki Maje Štamol Droljc), Gaja Prestor (v kreaciji Davida Hojnika, DH Fashion), Natalija Verboten (v obleki Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy) in Jana Koteska (v obleki Mira Mišljena).

M24
Za najbolj fatalno je bila izbrana Natalija Verboten.

Dosedanje femme fatale so: Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011), Jadranka Juras (2012), Ana Lukner (2013), Tanja Skaza (2014), Nuška Drašček (2015), Alma Rekić (2016), Ota Širca Roš (2017) in Lara Komar (2018).

Femme fatale 2019 je v dar prejela plaketo Steklarne Rogaška. Kozmetika Afrodita in lastnica ter direktorica Danica Zorin Mijošek je kandidatkam podarila paket izdelkov za umetnost razvajanja Kozmetike Afrodita Professional Art of Spa, podjetje Slowatch in predstavnica znamke Thomas Sabo iz Nemčije, Azra Čehić, sta zmagovalki podarila komplet nakita iz kolekcije Magic Stars znamke Thomas Sabo, Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, je fatalkam podelila komplete izdelkov Max Factor, lastnika posestva Berce, Matjaž in Stanka Berce, pa sta jim podarila vrhunska vina. Gostje so ob desertu lahko uživali v spremljavi Sladkega greha, fatalke so nazdravile tudi z aperitivom Ramazzotti Aperitivo rosato, ki jim ga je na odru podelila predstavnica Pernod Ricarda Slovenija Eva Japelj, vsem kandidatkam pa bodo v trajen spomin ostali čudoviti šopki Plečnikove cvetličarne.

Za organizacijo brezhibne prireditve, ki si jo bodo obiskovalci zapomnili kot enega izmed najbolj prestižnih dogodkov letošnje jeseni, pa sta poskrbela tudi Event24 in Agencija Event24 v sodelovanju s partnerji.

Najbolj vroče iz zakulisja letošnje podelitve si oglejte TUKAJ.