Paparaci ujeli navijaške sposobnosti

FOTO: Princ se je izkazal za strastnega navijača

N.S.
9. 10. 2019, 06.55
Deli članek:

Priljubljeni kraljevi par princ William in Kate sta svoja otroka, prvorojenca Georgea in njegovo sestro Charlotte, minuli vikend peljala na nogometno tekmo, kjer je najbolj užival mali, šestletni princ.

Profimedia
Mali George je navijal na polno!

Verjetno najbolj priljubljeni kraljevi par na svetu, člana britanske monarhije vojvoda in vojvodinja Cambriška, sta se z otrokoma odpravila na nogometno tekmo, na kateri sta se pomerila kluba Norwich City in Aston Villa.

Profimedia
Glede na objavljene posnetke je najbolj užival šestletni George, ki je bil zelo navijaško razpoložen.

Znano je, da je princ William zares velik oboževalec nogometa, a zdaj so paparaci razkrili, da je svojo strast prenesel tudi na svojega prvorojenca, princa Georgea. »Bila sta tako prisrčna, navijaško razpoložena oče in sin, ki očitno navijata tudi za isti nogometni klub, Aston Villa,« je medijem zaupal eden od paparacev, ki je oba princa ujel v svoj fotoobjektiv. Šestletni princ George je na tribuni ob vsakem golu, ki ga je dal njegov favorit, navdušeno ploskal in skakal od veselja. Njegove odzive so ujele tudi kamere, utrinek iz navijaškega razpoloženja malega princa pa so objavili na uradnem profilu kraljeve družine Kensingtonroyal oziroma Kensington Palace. In če sklepamo po tokratni nogometni tekmi, bomo Williama in Georgea v prihodnje večkrat videli na navijaških tribunah nogometnih tekem.

Profimedia
Kot so povedale priče na dogodku, sta princ William in Kate s svojima otrokoma Georgeem in Charlotte zelo uživala, videti pa so bili tako kot vsaka običajna družina.