Zabava

FOTO in VIDEO: Zakaj je Antenin voditelj kričal od bolečine?

R.T.
8. 10. 2019, 10.42
Posodobljeno: 8. 10. 2019, 10.46
Deli članek:

Voditelja Hitradia Antena Jean Frbežar in Jerica Zupan, ki vsak delovnik zbujata poslušalce od šestih do desetih, sta vajencu Maticu Hercegu pripravila nov izziv, zaradi katerega je kričal, kot da ga »dajejo iz kože«.

Radio Antena
Herceg na depilaciji.

22-letni voditelj najprej sploh ni vedel kam ga peljejo. Njegova prva misel je bila, da ga čaka nekaj neprijetnega. »Že prejšnji teden so me peljali na razvajanje, tako da sem slutil, da se to ne bo zgodilo dvakrat,« je v smehu dejal Matic, ki so ga odpeljali v sobo z masažno mizo.

Radio Antena
Herceg na depilaciji.

Najprej je mislil, da ga čaka nega obraza, ko pa je na obrazu začutil nekaj vročega, je vedel, da temu ni tako. »Med obrvema sem imel vroč vosek, čakala me je depilacija. No, obrvi so bile samo uvertura v pravi izziv,« je povedal radijec, ki se je nato prepustil še depilaciji nog.

»Bilo je izjemno boleče, nikoli v življenju ne bi tega ponovil. Še dobro, da je bila ta hiša na samem, ker bi drugače mislili, da koga »koljejo«. Definitivno sem to storil prvič in zadnjič. Sem se sicer upiral, ampak kozmetičarka Petra je bila kar kruta. Take bolečine res nisem vajen,« je sklenil Matic.

Kako je prenesel bolečino, pa si poglejte v videoposnetku.

Radio Antena
Herceg na depilaciji.

Radio Antena
Herceg na depilaciji.