Energična

Tanja Žagar režiserja tako prestrašila, da ga je skoraj infarkt

E.J.
8. 10. 2019, 06.55
Deli članek:

Zmagovalka tretje sezone šova Zvezde plešejo je posnela pesem Pleši z mano zdaj, na snemanju videospota pa si je pošteno privoščila režiserja.

Osebni arhiv
Pesem je v disko ritmih, ki spominjajo na zlata sedemdeseta, ne manjkajo niti bleščeči globusi in bleščice. D

Kot pravi Tanja, jo je plesni šov pripeljal do do prav posebne pesmi, ki jo bo tako za vedno spominjala na plesni šov, nove izkušnje in nova prijateljstva, ki jih je spletla z ostalimi tekmovalci. »Po prvih nekaj oddajah Zvezde plešejo sem si zaželela posneti disko pesem, ki bi me spominjala na naš plesni šov. Pa sva spet združila moči skupaj z Alešem Klinarjem, ki je napisal melodijo. Ko sem slišala njegov demo posnetek z besedilom »lalalalalala« ... sem na refren takoj zapela »Pleši z mano zdaj« in tako je pesem že ob prvem poslušanju dobila naslov. Ko pa smo se začeli pogovarjati o videospotu, si ga nisem mogla predstavljati brez svojih plesnih prijateljev, s katerimi smo skupaj preživeli letošnjo plesno pomlad. In tako imamo zdaj poleg vseh lepih spominov iz oddaje še en res lep spomin v obliki videospota,« nam je povedala energična Tanja.

Osebni arhiv
Med snemanjem je Tanja mladega režiserja poklicala k sebi in mu jih napela – seveda za šalo!

»NAFARBALA« SEM GA!

Na snemanju pa si je Tanja pošteno privoščila režiserja. »Jaz sem si v svojem štosu malo 'sposodila' režiserja Žigo Gjura. Po kakšni uri snemanja, ko je vse potekalo brezhibno in po planu, sem ga poklicala ven, na nujen sestanek in mu rekla, da se morava resno pogovoriti, češ da to ne pelje nikamor. V trenutku je onemel in me s tresočim glasom vprašal, kako to mislim. Dejala sem, da mi ta način dela ni všeč – naredila sem kratko pavzo, da se je spet zgodila tista grozna, neprijetna tišina – in nadaljevala: ampak mi je ta način dela zelo, zelo všeč! Nič mu ni bilo jasno, ko pa je dojel, moj hec, mi je rekel: 'Joooj Tanja, skoraj bi me infarkt. Nujno potrebujem kratko pavzo, da pridem k sebi.' Sledila je torej kratka pavza, nato pa smo nadaljevali snemanje. Ob koncu mi je Žiga povedal, da ga še nihče ni tako 'nafarbal', kot sem ga jaz, in da si me bo zapomnil za vse življenje,« nam je o snemanju zaupala zabavna pevka.

Osebni arhiv
Borisu Kopitarju in Tinkari Fortuna je pripadla vloga voditeljev informativnega programa.