Iranska "dvojnica" Angeline Jolie pristala za rešetkami

R.T.
7. 10. 2019, 08.20
Posodobljeno: 7. 10. 2019, 12.40
Deli članek:

22-letna influenserka, ki je lepotni kirurgi s številnimi posegi niso polepšali, pač pa spremenili v predmet posmeha, je pristala za zapahi, piše BBC.

Instagram
Vitka Sahar je načrtno shujšala še 40 kilogramov, da bi dosegla videz upadlih lic, ki so tako značilna za igralkino obrazno linijo.

22-letna Sahar Tabar je pozornost medijev pritegnila, ko je izjavila, da se je podvrgla številnim estetskim posegom, ker je želela biti podobna ameriški igralki Angelini Jolie. Imela naj bi več kot 50 različnih plastičnih operacij, ki so povsem spremenile njen videz, Sahar pa je sedaj le groteskna podoba ameriške igralke. 22-letnica pa je potem, ko je števka njenih sledilcev zrasla, priznala, da uporablja močna ličila, svoj videz na fotografijah pa spremeni tudi s pomočjo programa za urejanje slik Photoshop. Sahar je s sledilci pogosto delila tudi video posnetke, ki pravzaprav spominjajo na izseke iz srhljivk.

Instagram (osebni profil)
Sahar Tabar pred posegi.

Profimedia
Sahar Tabar iz Irana je ena največjih oboževalk hollywoodske zvezdnice Angeline Jolie.

Čeprav so se številni spraševali po zdravem razumu te mlade ženske, pa je zaradi svojega nenavadnega videza pridobila številne oboževalce. Njeno veselje pa je tako kot njen profil na instagramu - ta je bil namreč izbrisan - prišlo h koncu. Sahar so namreč aretirali zaradi bogokletstva, potem ko so se številni Iračani in Iračanke pritožili, da ne upošteva strogih pravil vedenja: pristala je na dolgem seznamu iranskih influenserjev, ki so kršili strog islamski zakon. Med drugim so ji očitali bogokletstvo, kršenje pravil oblačenja, pozivanje mladih državljanov h korupciji, itn.