POROKA

V resnici sta se poročila sama na matičnem uradu

E.J.
6. 10. 2019, 20.06
Posodobljeno: 6. 10. 2019, 21.03
Deli članek:

Prelepe poročne fotografije znanega slovenskega para z družbenega omrežja Instagram pravzaprav niso fotografije s poroke. In kakšen je njun »drugačen« pogled na poroko?

Jana Šnudrl
»Poroka je bila zelo lep in neobremenjujoč dogodek, zaobljubo sva le obnovila pred prijatelji in mediji,« o odmevni poroki v Brdih pravi Cool Mamacita, kot je Tejino spletno ime.

Jana Šnudrl
Jani in Teja skrbita za tri otroke in vsi so bili navdušeni in čustveni, da sta se poročila in tako pokazala svojo ljubezen in pripadnost.

Po medijih smo zadnje dni brali o veliki in razkošni poroki Teje Perjet in Janija Jugovica, ki sta znana postala po tem, ko sta se zaljubila kot tekmovalca v šovu Gostilna in kasneje prekinila svoja prejšnja razmerja ter zaživela skupaj. Postala sta »vplivneža« z instagrama, še vedno tudi kuhata in imata skupaj dva otroka, hčerko Sio in sina Inaja, Jani pa ima iz prejšnjega razmerja že malo starejšega sina Taja. Govorili smo s Tejo, ki je po poroki postala gospa Jugovic. Mladoporočenka na vprašanje, kako se počuti nekaj dni po poroki, odgovori: »Midva z Janijem sva se poročila že 9. septembra, in to popolnoma sama na uradu. To, kar berete po medijih, je bila le zabava in ponovitev poročne obljube, bilo je prijetno in ne obremenjujoče druženje. Poročena sva že skoraj en mesec,« nam je razkrila.

Jana Šnudrl
Teja nam je razložila, da je poroka sicer res le listina, a v očeh otrok in družine ima velik pomen. Zdaj je skoraj že en mesec gospa Jugovic.

NIČ NI DRUGAČE, KO SI POROČEN

Teja je ob poroki postala gospa Jugovic in se je odrekla svojemu rojstnemu priimku. »Otrok imata oba priimka, Perjet Jugovic, in tako bo priimek šel naprej. Enostavno sem začutila, da je čas, da to naredim,« pravi in dodaja, da ljudje še vedno narobe zapisujejo priimek, ki ima na koncu c in ne č. 

Teja še pravi, da biti poročen ni nič drugače kot ne biti poročen. »Midva na to gledava drugače kot ostali, zato nama je biti poročen enako kot nama je bilo prej. Ne občutim prav nobene razlike. To sva naredila zato, da pred otroki in družino pokaževa, da je to to, da sva za vedno potrdila svojo pripadnost drug drugemu. Sicer je poroka le listina. To sva naredila tudi zaradi otrok,« razloži Teja in dodaja, da so bili vsi trije otroci izredno veseli njune poroke. Pa medeni tedni? »Na medene tedne bova vzela tudi otroke, ker pa je Inaj še premajhen, da bi odšli na kakšno daljšo pot, smo medene tedne prestavili v prihodnost. No, Inaj je sicer pred kratkim že bil na letalu, ko smo šli vsi skupaj v Pariz in se je bilo treba zelo veliko ukvarjati z njim, saj tako majhen otrok ne razume, da mora biti pri miru.«