Zabava

VIDEO in FOTO: Avdićev sin ustvaril kip Deželaka

R.T.
4. 10. 2019, 15.54
Posodobljeno: 4. 10. 2019, 19.12
Deli članek:

Miha Deželak, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je danes zjutraj skoraj ostal brez besed. Ekipa ga je presenetila in ganila do srca.

Radio 1
"Ponavadi dobijo kip ljudje, ki umrejo. To pomeni, da sem jaz živa legenda. Ali ni to noro, to je nekaj posebnega,« je vzhičeno dejal Miha.

Denis Avdić Show, ki je v Kamniku zaključil veliko turnejo po Sloveniji, je v živo pred mobilni studio privabil lepo število obiskovalcev. Prireditev sta vodila voditelja Denis Avdić in Jana Morelj, Deželak pa je bil nad množico povsem navdušen. »Hvala za ta obisk. Kar tresel sem se, ko sem iz avtobusa videl koliko ljudi je prišlo. Nekaj veličastnega se dogaja. Ponavadi dobijo kip ljudje, ki umrejo. To pomeni, da sem jaz živa legenda. Ali ni to noro, to je nekaj posebnega,« je vzhičeno dejal Miha.

»Danes ga slavimo zaradi njegovega velikega srca! Že pet let zapored se prelevi v Deželaka Junaka in gre po Sloveniji za plemenit namen, peljati čim več otrok iz socialno ogroženih družin na morje. Večina otrok z Deželakovo pomočjo vidi morje prvič v življenju,« je v govoru povedal voditelj Denis Avdić in dodal, da so se v Kamniku zbrali zato, ker je Deželak Kamničan.

Radio 1
Nato je Miss Slovenije 2019, Špela Alič odkrila rdeče pregrinjalo in razkrila kip Deželaka.

Radio 1
Ustvaril ga je šestletni Tim Avdić, sin Denisa Avdića.

Nato je Miss Slovenije 2019, Špela Alič odkrila rdeče pregrinjalo in razkrila kip Deželaka. Ustvaril ga je šestletni Tim Avdić, sin Denisa Avdića. Kip Deželaka junaka bo stal v parku donatorjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič, kjer ga z veseljem pričakujejo.

»Čeprav je Kamnik moj, pa je Debeli rtič res eno posebno mesto, kjer se konča vse trpljenje. Tam so tudi te otroci, zaradi katere je vredno trpeti. Najboljša izbira, hvala lepa!,« je ganjeno povedal Miha.