Na dan je prišla vroča informacija, da je Meghan Markle za svojo garderobo ob kraljevi turneji po Južni Afriki zapravila skromnih pet tisoč evrov.

Mnogi so presenečeni, da je Meghan, ki je sicer ljubiteljica razkošja, na turnejo odšla precej »skromna«. Znano je, da je za svojo garderobo za desetdnevno turnejo zapravila le okoli pet tisočakov, s seboj pa je imela tudi obleke, ki jih je nosila že prej. »Čeprav je tudi ta znesek precej visok za navadnega človeka, se je Meghan tokrat zelo držala nazaj, še posebej, če vemo, da je ob prejšnji turneji za obleke zapravila kar 130 tisoč evrov. Ob obisku Južne Afrike je zapravila le 'drobiž',« je komentirala znana britanska stilistka, ki je Meghan prav prehvalila glede njene izbire oblačil na turneji.

meghan 1
Profimedia
Tokrat je namesto novih oblek raje večkrat nosila že nošene kose garderobe.

Res pa je tudi, da Meghan in Harry tokrat nista imela nobenih večernih dogodkov, zato tudi nista potrebovala dragih večernih oblek, in poleg tega sta si kraljeva zakonca zadala misijo, da bosta pri tej turneji varčnejša v vseh pogledih. »V tistem delu Afrike je veliko revščine in bi bilo neokusno, če bi prišla v pregrešno dragih oblačilih.«