Primerjava

Pisavi razkrivata: Kate je dama, Meghan izgubljena

S.N.Č.
1. 10. 2019, 20.30
Deli članek:

Turneja princa Harryja, Meghan Markle in njunega sinčka Archieja v teh dneh ni tako zanimiva, kot je bila, saj se on dogodkov v Angoli in Malaviju udeležuje sam, mamica in dojenček pa sta ostala v Cape Townu, a ju ni kaj dosti na spregled.

Profimedia
Kate se pisava menda ne bo kaj dosti spremenila.

Ker pa britanski mediji ne morejo, da ne bi vojvodinje imel pod drobnogledom, so se tokrat posvetili njenemu rokopisu oziroma osebnostnim karakteristikam, ki jih razkriva.

Da zadeva ne bi izpadla dolgočasna, pa so Meghanino pisavo primerjali z rokopisom njene svakinje Kate Middleton.

In če sklepamo po ugotovitvah grafologov, dami kaj več skupnega kot soproga, ki sta brata, nimata.

VOJVODINJA CAMBRIŠKA

Soproga princa Williama Kate Middleton je sinonim za dvorno damo – in vse to je menda razbrati tudi iz njene pisave, ki razkriva sofisticirano, uglajeno in tudi skromno osebo. Njeno aristokratsko obnašanje nikakor ni samo predstava za javnost, tudi zasebno med štirimi stenami je tako velika dama kot pred objektivi.

Poseben pomen ima po mnenju grafologov pika na koncu njenega podpisa. Prevedli bi jo lahko kot: »Najboljša sem in pika!« Vendar pa ta znak v primeru Kate ne pomeni, da bi lahko v sebi nosila nadutost, temveč je samo samozavestna v vsem, kar v življenju počne. Če se na kakšnem področju ne počuti močno, se mu raje izogne.

Iz rokopisa so strokovnjaki še razbrali, da je maksimalno organizirana, a da se zna po drugi strani tudi sprostiti, vendar le v krogu ljudi, ki jim brezpogojno zaupa. Njen ego je menda nadvse zdrav, vseeno pa se zna kdaj zgoditi, da celo iz drobne situacije, za katero se ji zdi, da ji ne bo kos, naredi velikansko dramo.

VOJVODINJA SUSSEŠKA

Za pisavo Meghan Markle se grafologi strinjajo, da je težka za analizo. Rokopis namreč dominira na obliki, ne na gibanju, kar tudi razložijo za laike: pisava je stilska in nenaravna. Rokopis, ki je v izrazitem desnem naklonu, je okrašen z arkadami, ki pa se nagibajo v levo, črke so ozke, s primernim razmikom med vrsticami, vse je na svojem mestu in natančno izvedeno – kar za njeno osebnost pomeni, da gre za človeka, ki nosi masko.

Meghan je vsekakor organizirana, ve, kaj hoče, in sledi svojim ciljem. Je močna, ambiciozna oseba, arkadne poteze pa razkrivajo tudi veliko domišljije in optimizma.

»Ko se človek nadzoruje, ostane malo prostora za spontanost in podzavestne vzgibe. Meghan ne želi delati napak. Njena pisava ima veliko nasprotij. Je k ljudem usmerjena, pa tudi malce plašna, negotova v svojem javnem pojavljanju. Ima močna čustva, a jih zelo nadzoruje. Njena ozka pisava in velike arkade kažejo po eni strani željo po zasebnosti, okraski pa so znak, da si želi biti v središču pozornosti …« pravijo grafologi in dodajajo, da je Meghan v bistvu precej zgubljena in da življenje absolutno jemlje veliko preveč resno.