ROMANTIČNO

Glasbenik je zaročil svojo izbranko Sašo

N.S.
2. 10. 2019, 06.55
Posodobljeno: 2. 10. 2019, 09.35
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik in tekmovalec šova Znan obraz ima svoj glas Alex Volasko je še drugič šel na kolena in javno zaprosil svojo izbranko, pevko Sašo Lešnjek.

Mare Vavpotič/M24
lex Volasko je najprej zasebno, potem pa še javno zaročil svojo izbranko Sašo.

Da se v oddaji v živo lahko zgodi marsikaj nepredvidljivega, smo videli tudi minulo nedeljo, ko je Alex Volasko sporočil veselo novico o svoji zaroki.

Alex je namreč pred dnevi zaročil svoje dekle Sašo Lešnjek, ki jo poznamo tudi kot zvezdo muzikala Briljantina. Seveda je zaljubljena mladenka takoj rekla ja! Po navodilu voditelja Denisa Avdića pa je moral Alex svojo zaroko ponoviti še pred vso Slovenijo, ki spremlja šov. Kot pravi romantik je šel na kolena in svojo izbranko tudi javno zaprosil še drugič. »Bila sva na Špici, sem jo pograbil, ji zvezal oči in jo nesel v avto, potem pa sem ji rekel: Saši, a bi bila moja za vedno? Brez tebe nočem preživeti niti enega dneva več in bi rad, da postaneš moja žena!« je priznal zaljubljeni Alex, Saša pa je seveda rekla ja!

ČESTITKE Z VSEH STRANI  

Novica o zvezdniški zaroki je seveda takoj zakrožila, bodoča mladoporočenca pa sta prejela številne čestitke, pri čemer so jima vsi zaželeli srečo in večno ljubezen. Mladima zaročencema, ki sta par dve leti, čestitamo tudi iz uredništva časopisa Novice Svet24.