Zabava

Selma Blair nad multiplo sklerozo tudi s kemoterapijo

R.T.
26. 9. 2019, 21.42
Posodobljeno: 26. 9. 2019, 21.43
Deli članek:

Lansko leto je ameriška igralka Selma Blair (47) spregovorila o diagnozi multiple skleroze in priznala, da je morala zaradi bolezni začasno pozabiti na snemanja. Tudi to poletje ji ni bilo naklonjeno.

instagram
Selma na instagramu sledilce in sledilke nenehno obvešča o svojem zdravstvenem stanju.

47-letnica je na instagramu objavila fotografijo, na kateri lahko vidimo njene obrazne dlačice: “To pa je nekaj novega,” je zapisala. Selma je imela namreč peklensko poletje. Odločila se je za zdravljenje s presaditvijo hematopoetskih matičnih celic, kar pa vključuje tudi kemoterapijo. Zdravniki sprva s kemoterapijo "uničijo" imunski sistem pacienta in ga ponovno vzpostavijo s presaditvijo matičnih celic. 

Že julija si je igralka povsem pobrila glavo. Takrat je izrazila hvaležnost medicinskemu osebju, kot tudi zvestim sledilcem in sledilkam, ki jih nenehno obvešča o svojem zdravstvenem stanju.

Na začetku septembra je z oboževalci delila tudi fotografije svojih nog, ki so bile polne modric: “Posledice zmešnjave v temi”. Zaupala pa jim je tudi, da je njena največja motivacija pri okrevanju osemletni sin Arthur.