Zabava

Kar je zakuhala doma, Meghan rešuje v Afriki

S.N.Č.
26. 9. 2019, 21.05
Deli članek:

Vikend pred odhodom na desetdnevno turnejo po Afriki sta princ Harry in soproga Meghan Markle preživela v Rimu, na poroki njene najboljše prijateljice Mishe Nonoo.

Profimedia
Meghan in Harry na poroki v Rimu, 21. septembra

Udeležba kraljevega para na poroki Mishe Nonoo z bogatim dedičem Michaelom Hessom je bila pričakovana, saj vojvodinja in modna oblikovalka zasebno prijateljujeta skoraj desetletje, sodelujeta pa tudi poslovno v različnih dobrodelnih projektih.
A je britanske davkoplačevalce fotografija Meghan iz Rima tako pogrela, da je bila spet tarča neštetih kritik.

Razsipno

Meghan in Harry sta se fotografom v Rimu iz kdovekakšnega razloga izogibala, a so ju vseeno ujeli v objektiv od zadaj – in še to samo do pasu. Za modne strokovnjake je bila fotografija dovolj, da so takoj ugotovili, da vojvodinja nosi prestižno kreacijo italijanskega modnega guruja Valentina, ki stane več kot deset tisoč evrov, in njen okus seveda pohvalili – medtem ko so se ljudje večinoma zgražali, češ da je vojvodinja pri trošenju za svojo garderobo absolutno preveč razsipna.

In kot bi Meghan vnaprej vedela, kaj bo s svojo dragoceno toaleto povzročila, si je za na pot v Afriko spakirala garderobo, ki je iz povsem druge zgodbe kot prestižna Valentinova kreacija.

Profimedia
Hlače, jeans jakna, čevlji brez pet … sproščen stil za na plažo.

Preprosto

Vsa oblačila, v katerih se je Meghan pojavila na različnih srečanjih, so zelo nizkega cenovnega razreda ali pa celo ista, kot jih je nosila že ob drugih priložnostih. Za obisk etnične skupnosti v Nyangi si je omislila pičlih sedemdeset evrov vredno črno-belo obleko modne znamke Mayamiko in obula preproste črne espadrile.

Na plaži Monwabisi si je za druženje z mladino Meghan omislila kar popoln športni stil in ga dopolnila z vrečevinasto torbo, usnjenimi čevlji brez pete ter kratkim kavbojskim jopičem, v katerem je bila že večkrat videna, znamke Madewell, ki se ponaša z zelo zmernimi cenami.

Britanski davkoplačevalci pa so se zagotovo najbolj razveselili fotografij njihove vojvodinje včeraj, ko je v Cape Townu nosila sicer dizajnersko obleko Martina Granta – a isto, kot jo je nosila tudi na lanski turneji po Avstraliji, na Bondi Beachu.
Seveda pa nejevoljneži ne morejo, da ne bi iskali pomanjkljivosti, in tudi tokrat so jih. Če Meghan že ne morejo očitati, da za obleke preveč zapravlja, ji pa očitajo, da za članico kraljeve družine razkazuje veliko več gole kože, kot bi bilo primerno.

Profimedia
Meghan v Afriki v isti obleki, kot jo je nosila lani v Avstraliji.

Profimedia
V bolj poceni in preprosti obleki, kot je obleka znamke Mayamiko, bi se vojvodinja že težko pojavila.