Zabava

Anita tega ne počne nikoli, tokrat pa …

R.T.
26. 9. 2019, 08.19
Posodobljeno: 26. 9. 2019, 08.23
Deli članek:

Presenečenje ji je vzelo sapo!

Radio Aktual
Anito je pred vrati pričakal Marko.

Anita Gošte, ena izmed velecenjene triperesne deteljice jutranjih voditeljic na Aktualu, je znana po svoji organiziranosti, urejenosti, doslednosti in seveda – izjemno dosledni uporabi slovenščine, ki jo je zagotovo zaznamovala v študijskih letih.

Toda … Pred kratkim je ostala brez besed. Kaj se je zgodilo? Na svoj rojstni dan je pred vsemi sodelavci na glas zaklicala: »Ne me je***!« Ker tega od Anite seveda nismo vajeni, sploh ne takšne fraze, smo bili nad tem čisto presenečeni.

Še večje presenečenje pa je doživela ona sama, saj jo je na vratih ob njenem rojstnem dnevu pričakal sam Marko Škugor. Prav samo za Anitin rojstni dan je prišel na Aktual in ji iskreno čestital na način, kot zna le on. Ne samo Aniti, dlake so se naježile prav celotnemu kolektivu, presenečenje pa je zagotovo uspelo v celoti. »Prišli smo čist potiho, nikogar pa o tem nismo obvestili,« je povedal Marko Škugor in dodal, da mu je v veselje, da je lahko s svojo prisotnostjo polepšal dan Aktualovi voditeljici.

To pa še ni bilo vse. Aniti je Marko poklonil tudi izjemen šopek, za katerega je rekla, da ga bo zagotovo posušila in ohranila v spomin na ta dan.

»Ponavadi smo mi tisti, ki presenečamo Aktualove poslušalce in kar ne morem verjeti, da sem bila tokrat presenečenja deležna sama. Sedaj končno vem, kako se počutijo oni, ko jih na domu presenetimo mi. Tega občutka se zares ne da opisati,« je povedala temnolasa voditeljica, po tem ko je vendarle prišla k sebi od izjemnega dogodka!